WordPress webshop voor Hippewanddecoratie

Hippe wanddecoratie

Anne Broekhoff is het gezicht achter hippewanddecoratie.nl. Gewapend met gave kunst van zichzelf en met ‘oude meesters’ levert zij wanddecoratie op maat. Kies een afbeelding, een vorm, een formaat, afwerking en jij hebt exact datgene op de muur hangen waar jij naar op zoek bent.

Voor deze webshop waren de uitgebreide product opties de grootste uitdaging. Alle opties en mogelijkheden moesten overzichtelijk en gebruiksvriendelijk getoond worden, zonder toepassing van maatwerk. En dat is gelukt!

Het design waren we best vrij in. Anne gaf ons aan welke stijl haar aansprak en het was meteen spot-on. Het design sluit helemaal aan bij haar wensen, het is overzichtelijk en gericht op de conversie, past bij de doelgroep en uiteraard zo optimaal mogelijk gemaakt voor ieder beeldformaat. Wij zijn enorm trots op het resultaat!

KLANT

Anne Broekhoff

OPGELEVERD

Oktober 2021

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Wat Anne zelf zei:

  • Ik wil jullie enorm bedanken voor de fijne samenwerking. Ik ben echt heel blij met het eindresultaat. Jullie hebben me regelmatig positief verrast met leuke ideeën en fijn oplossingen. En uiteindelijk is het mooier geworden dan ik had gehoopt.

    Anne Broekhoff
    Anne Broekhoff Hippewanddecoratie.nl
Gerelateerde projecten