WordPress webshop voor Angel Fit

Angel Fit

Angel Fit webshop eigenaresse Marianna is een voorbeeld van waar een hobby is uitgegroeid tot werk, In dit geval een webshop.

Want Marianna heeft zich de paaldanssport helemaal eigen gemaakt en daarvoor ook nog eens gave outfits ontdekt, die ze graag deelt met de rest van de paaldans-sporters. Wat ze dus doet in haar WooCommerce webshop.

In deze webshop kunnen dames zelfs helemaal zelf een paaldansset ontwerpen, dankzij de product customizer die erin verwerkt zit.

Het design voor de webshop is helemaal gebaseerd op de wensen van Marianna en het kleurenpallet dat zij aangaf. Zij is ontzettend blij met deze gave layout en ook wij zijn weer trots op het resultaat.

KLANT

Angel Fit

OPGELEVERD

November 2021

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Volgens Marianna

  • Via Google kwam ik terecht bij Madoo toen ik een webshop wilde laten maken. Dankzij het online portfolio en een heel fijn telefonisch gesprek was ik overtuigd. De samenwerking was heel prettig. Altijd snelle reacties, behulpzaam team met creatieve ideeën. Ik kreeg zowel inspiratie als ruimte voor mijn eigen behoeftes. Ik was niet alleen een nummertje tussen de aangenomen werkzaamheden, maar kreeg persoonlijk aandacht. Het resultaat is een mooie website met veel mogelijkheden en een leerzame periode voor mijzelf.

    Marianna Bartalis
    Marianna Bartalis Angel Fit
Gerelateerde projecten