WordPress webshop voor Lextase

L’Extase

Voor de meertalige webshop van L’Extase deden we een migratie. De webshop draaide eerst op VirtueMart, maar die software deed niet meer wat het moest doen. Het beperkte de groeimogelijkheden van de webshop enorm. Tijd voor een nieuwe software.

Een nieuwe webshop laten maken doe je, wat ons betreft, in WooCommerce. Geweldig, ongecompliceerde software met veel uitbreidingsmogelijkheden. Stabiel, gebruiksvriendelijk en snel.

Voor deze webshop voerden we een migratie uit. Niet perse makkelijk, want de webshop is ook nog eens meertalig. Maar dat mag de pret niet drukken, het is namelijk gelukt (daar hadden we uiteraard al alle vertrouwen in, al ging het niet altijd zonder slag of stoot). De gehele database van producten, klanten en orders is over gezet van VirtueMart naar WooCommerce.

Het webdesign moest zoveel mogelijk behouden blijven ten opzichte van de vorige webshop, maar wel hebben we het design her en der wat kunnen moderniseren. Ook de webshop snelheid was een belangrijk punt en hebben we dan ook continue gecontroleerd, met mooi resultaat.

KLANT

L’Extase B.V.B.A.

OPGELEVERD

November 2021

Wat we hebben uitgevoerd

Webdevelopment / Hosting / Webshop migratie

SOFTWARE & TEMPLATE

Wat Rudy zegt over onze samenwerking:

Steeds een vlot en professioneel aanspreekpunt waar je terecht kan voor een oplossing en informatie, zowel tijdens als na de oplevering van de website. Voor onze lextase.be website een hele verbetering qua onderhoud en design...
js_loader
Gerelateerde projecten
Woocommerce webshop voor Krausen