fbpx
Woocommerce webshop voor Krausen

Krausen

De webshop krausen.nl bestond al, maar de eerdere webshop nodigde niet uit tot aankoop. Het was saai en gaf geen overtuiging. Tijd voor een nieuwe webshop, die niet alleen visueel weer bijdraagt aan een succesvolle verkoop, maar ook makkelijker is in gebruik.

Voor sommige producten zijn bulk discounts verwerkt, voor een hogere korting bij grotere aantallen. Ook dat kan, in WooCommerce.

Deze nieuwe webshop is alles behalve saai. Er is duidelijk te zien wat er wordt verkocht, dankzij de ruime ondersteunende afbeeldingen. Op verschillende manieren en op diverse plekken kan je gemakkelijk de webshop in, dat is bijna niet te missen. USP’s dragen bij aan het vertrouwen.

De kleur rood, uit het logo van Krausen, is vaak wel een uitdaging. In deze shop heeft het goed uitgepakt en is er een goede balans: wel rood, maar toch ook rust. See for yourself!

KLANT

DW Flooring

OPGELEVERD

Januari 2022

Wat we hebben uitgevoerd

Webdevelopment / Hosting / Webshop migratie

Webshop uitbreidingen:
Bulk discounts

SOFTWARE & TEMPLATE

Lorem Ipsum aan het woord

  • Zonder enige twijfel gingen we met Madoo in zee voor wat betreft de website voor onze nieuwe sportschool in Almere. De offerte was goed, de samenwerking was prima en het resultaat zijn we heel blij mee. Aanrader!

    Marieke Dolman
    Marieke Dolman Sky Fitness Almere & Fitness Center IJburg
Gerelateerde projecten
Woocommerce webshop voor tassen webshop fontaines creations