WordPress webshop voor Jiva Organic

Jiva Organic

Eigenaresse van Jiva, Desiree, had een webshop via een abonnementen systeem en liep enorm tegen beperkingen aan. De layout was niet naar wens, uitbreidingen waren amper mogelijk en het zag er allemaal niet professioneel meer aan.

Via onze klant Zabo Home Wellness kwam Desiree bij ons terecht. Zo leuk! Ze vertelde hoe enthousiast haar goede vriend was en was ook geïnteresseerd. Na een duidelijke offerte die Desiree aansprak, konden we echt van start.

Voor de nieuwe webshop moest de focus liggen op rust. De producten maken de webshop, maar ook Desiree’s persoonlijke betrokkenheid bij de webshop vonden we belangrijk.

We werkten met ronde vormen, met rustige kleuren en leesbare fonts. Het uiteindelijke resultaat van deze WooCommerce webshop is er een waar we echt heel erg enthousiast over en trots op zijn. Het is heel gaaf geworden. Kijk maar!

KLANT

Jiva Organic

OPGELEVERD

Juni 2021

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Lorem Ipsum aan het woord

  • Zonder enige twijfel gingen we met Madoo in zee voor wat betreft de website voor onze nieuwe sportschool in Almere. De offerte was goed, de samenwerking was prima en het resultaat zijn we heel blij mee. Aanrader!

    Marieke Dolman
    Marieke Dolman Sky Fitness Almere & Fitness Center IJburg
Gerelateerde projecten