Woocommerce website voor Zorggiraf

De Zorggiraf

De Zorggiraf in Almere had al een website, die hadden ze heel knap zelf gemaakt. Maar de organisatie groeide en professionaliseerde en daar hoorde dan ook een nieuwe en professionelere website bij.

Wij maakten voor deze mooie organisatie een design op maat en maakten van het design een werkende WordPress website. Het design ging uit van de gebruiker: waar is die naar op zoek? Hoe gaat een bezoeker de website gebruiken? Wat komt deze doen en hoe kunnen we de bezoeker op de wenken bedienen?

In het design komt duidelijk de giraffenprint terug, in de huisstijl kleuren van de organisatie. Fijn herkenbaar voor bezoekers. Bij binnenkomst zie je meteen waar het bij deze organisatie om gaat en waarvoor je terecht kan. Foto’s van het interieur geven meteen een goed beeld van waar een kind terecht komt, wat weer vertrouwen geeft. Via de website kan men informatie aanvragen, een eerste stap in het aanmeldproces.

Wij vonden het erg leuk om deze website tot stand te laten komen, natuurlijk in nauwe samenwerking met onze klant.

KLANT

De Zorggiraf Almere

OPGELEVERD

Februari 2022

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

De klant aan het woord

  • Zonder enige twijfel gingen we de samenwerking met Danny en Amanda aan, die we via-via kennen. De samenwerking was zeer prettig, fijne communicatie en afstemming. Snel in reageren en verwerken. Wellicht in de eerste fase een face to face meeting plannen om er doorheen te lopen. Misschien dat dit bij ons ook door corona niet mogelijk is geweest. Wij hebben nu een mooie, goed functionerende website waar ik zelf ook wat mee kan. Ja,, we bevelen Madoo graag aan. Goede dienstverlening, goede prijs/ kwaliteit verhouding.

    Chrissy van den Broek De Zorggiraf
Gerelateerde projecten
Website Geijsel hypotheken in WordPressWordpress website voor Meubelmakerij Perspectief