Wordpress website voor Meubelmakerij Perspectief

Meubelmakerij Perspectief

Meubelmakerij Perspectief: een fonkelnieuwe onderneming waar het nog draait om de kwaliteit van echt vakmanschap. Handgemaakte meubels, helemaal naar eigen wens uitgevoerd. Geen vooraf bepaald design, maar een meubelstuk dat exact aansluit bij de wensen en eisen van de klant.

Zo’n mooi onderneming zonder website: dat kan niet. Dus we waren blij dat Peter ons benaderde voor het laten maken van een website. Belangrijk voor de website? Zijn portfolio natuurlijk. Nieuwe potentiele klanten moeten en willen kunnen zien wat Peter eerder maakte. Dit geeft vertrouwen en overtuiging. En zo werkt de website tweeledig voor Peter: hij kan er contacten naartoe sturen, omdat de website zijn verhaal versterkt. Andersom brengt de website nieuwe ge├»nteresseerden aan, die via de website contact kunnen opnemen.

De diensten van Peter zijn bedoeld voor een hoger segment. Dat is op de website ook duidelijk te zien. De website heeft een simplistische, maar toch luxueuze uitstraling gekregen die helemaal past bij Peter en zijn klanten.

KLANT

Peter van Putten

OPGELEVERD

Maart 2022

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Lorem Ipsum aan het woord

  • Zonder enige twijfel gingen we met Madoo in zee voor wat betreft de website voor onze nieuwe sportschool in Almere. De offerte was goed, de samenwerking was prima en het resultaat zijn we heel blij mee. Aanrader!

    Marieke Dolman
    Marieke Dolman Sky Fitness Almere & Fitness Center IJburg
Gerelateerde projecten