Woocommerce website voor Autobedrijf Snel BV

Autobedrijf Snel BV

Ronald, de eigenaar van Autobedrijf Snel, was al eens eerder aan het project ‘nieuwe website’ begonnen, maar dat verliep niet naar wens. Problemen met de webdesigner zorgen voor demotivatie bij beiden en zo kwam het nooit af. Best spannend voor ons, want na een slechte ervaring sta je 1-0 achter. Maar de spanning was voor niks, want onze samenwerking verliep hartstikke goed!

Bij autobedrijf snel verkopen en onderhouden ze oudere Mercedes modellen. Dat moet natuurlijk wel meteen op de website terug te vinden zijn. Samen met toelichting over het bedrijf, de werkwijze en natuurlijk een RDW kenteken check. Onmisbaar en prominent aanwezig zijn natuurlijk de occasions, zodat bezoekers meteen zien wat voor moois er in de showroom te vinden is. Ook hier zie je: er is zoveel mogelijk met een WordPress website.

KLANT

Autbedrijf Snel B.V.

OPGELEVERD

Maart 2022

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Lorem Ipsum aan het woord

  • Zonder enige twijfel gingen we met Madoo in zee voor wat betreft de website voor onze nieuwe sportschool in Almere. De offerte was goed, de samenwerking was prima en het resultaat zijn we heel blij mee. Aanrader!

    Marieke Dolman
    Marieke Dolman Sky Fitness Almere & Fitness Center IJburg
Gerelateerde projecten
Wordpress website voor Meubelmakerij Perspectief