Woocommerce webshop voor Sun Sauna & Poolworld

Sun Sauna Poolworld

Er was een webshop in Magento. Maar dat was chaos alom en de klant kon niet eens meer fatsoenlijk inloggen. Bovendien mistte het wat de klant zo graag wilde: een goede portfolio functionaliteit. Een nieuwe webshop in WooCommerce was de oplossing. Want niet alleen de shop konden we zo veel duidelijker inrichten, ook een portfolio is hier goed aan toe te voegen (een van de standaard opties binnen het WoodMart thema).

Dus we maakten een compleet nieuw design, dat helemaal past bij de sfeer van de dienstverlening. We hebben ingezet op een luxueuze, warme uitstraling. We deden ook een webshop migratie, waarbij we de volledige webshop database hebben overgezet van Magento naar WooCommerce. We voegden projecten toe en hebben de content over geplaatst.

Dit project is er weer een waar we trots op zijn: op het resultaat, maar ook zeker op de samenwerking.

KLANT

Sun Sauna & Poolworld

OPGELEVERD

Februari 2022

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Wat Jacques er zelf van vond:

Madoo | Websites en webshops voor het MKB
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 69 recensies
beoordeel ons op
Madoo heeft een prima prijs en kwaliteitsverhouding. Super snelle en goede service.Als je aparte dingen zoals wij wilden doen ze totaal niet moeilijk, ze maken het gewoon.Wij wilden een webshop gecombineerd met een website waar wij onze referenties konden laten zien.Wat een aardig, eerlijk en meedenkend bedrijfAmanda en Donny bedankt voor de mooie webshop/website
Reactie van de eigenaar: Bedankt Jacques voor deze fantastische feedback. Goed te horen dat je zo blij bent met je website!
js_loader
Gerelateerde projecten