mockup_madoo-3

Webshop Wellness & Tuin

Toen de plannen wat veranderden, kwamen wij meteen weer in beeld. Want voor onze klant Edwin hadden wij al eerder een webshop gemaakt, maar het was tijd deze te gaan rebranden want de focus was veranderd. Zo gebruikten wij de basis van zijn bestaande webshop en hebben deze helemaal aangepast naar de stijl van de nieuwe webshop wellnessentuin.nl.

De rebranding was echt een samenwerking. Edwin wist tenslotte precies wat hij wilde, maar had inmiddels ook al flink wat WooCommerce kennis. Terwijl hij die zoveel mogelijk toepaste, hielden wij ons bezig met het nieuwe design en de techniek. Want naast de standaard producten, moesten zijn bezoekers en klanten nu ineens ook diverse opties aangeboden krijgen. Dat realiseerden we middels de Ultimate add-ons plugin.

De webshop straalt rust uit. De webshop is gemakkelijk toegankelijk en met weinig kliks kan de gebruiker producten vinden. Het assortiment is heel uitgebreid en het checkoutproces werkt soepel! Al met al weer een webshop waar we trost op zijn.

KLANT

Wellness & Tuin

OPGELEVERD

Maart 2022

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Edwin aan het woord

  • Via een Facebook post kwam ik bij Madoo terecht met de vraag of zij voor mij een webshop konden maken. Ik kende Madoo nog niet, maar na het eerste contact had ik volledig het vertrouwen in dit team. Omdat hun voorstel mij aansprak zijn we de samenwerking met elkaar aangegaan en die heb ik als positief ervaren. Flexibel, snelle reacties. Geduld en op een normale manier communiceren (geen enkele vorm van arrogantie, betweterig of hete aardappel in de keel). Lekker down to earth waar de mens centraal staat. Het resultaat van dit project is een professionele webshop en een tevreden klant (ik dus). De samenwerking stopt hier ook zeker niet, want een website is dynamisch en de samenwerking wat mij betreft dus ook. Door de persoonlijke touch en het geduld, wat ik als heel plezierig heb ervaren, zou ik Madoo graag aan anderen aanraden.

    Edwin van Giessen
    Edwin van Giessen Zabo Home Wellness
Gerelateerde projecten
Wordpress webshop voor Perfect-age