Woocommerce website voor Beeldenvallei

Beeldenvallei

Hoe bijzonder is het als je een klant na een aantal jaren opnieuw kan voorzien van een nieuwe website?!

Een jaar of 6 geleden maakten wij voor Beeldenvallei een webshop in OpenCart. Maar er ontstonden door de tijd wat struggles en er was wens voor uitbreidingen, die in OpenCart niet mogelijk waren. Jolande legde bij ons deze vraag neer en zo ontstond het plan om een nieuwe webshop te gaan maken, maar dan in WooCommerce. Het systeem dat wij vrijwel altijd gebruiken omdat we het simpelweg zo goed vinden.

En zo begonnen wij. Een heel nieuw design, met de reeds bestaande kleuren. Veel foto’s in beeld, want die geven meteen weer wat de Beeldenvallei kan leveren en wat een prachtige plaatjes dit oplevert. Jolanda vond de oude website al niet lelijk, maar het design van deze nieuwe website was helemaal te gek volgens haar.

We migreerden de webshop van OpenCart naar WooCommerce, we plaatsten de content over, pasten het design integraal toe en hebben de shop natuurlijk uitvoerig getest. En zo lanceerden we eind Februari een gloednieuwe webshop, met de bestaande artikelen en klantenaccounts. Er staat met recht weer een WooCommerce webshop om trots op te zijn.

KLANT

Beeldenvallei Veenendaal

OPGELEVERD

Februari 2022

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Lorem Ipsum aan het woord

  • Zonder enige twijfel gingen we met Madoo in zee voor wat betreft de website voor onze nieuwe sportschool in Almere. De offerte was goed, de samenwerking was prima en het resultaat zijn we heel blij mee. Aanrader!

    Marieke Dolman
    Marieke Dolman Sky Fitness Almere & Fitness Center IJburg
Gerelateerde projecten