safari-factory

Safari Factory Namibia

De Fransman Laurent heeft gedaan wat velen niet aandurven: zijn biezen gepakt en vertrokken naar het buitenland. Naar Namibie, wel te verstaan. En dankzij zijn lef en liefde voor dit land heeft hij daar nu een bedrijf opgestart dat safari’s aanbied in het prachtige land.

Maar zo’n mooi bedrijf, daar hoort natuurlijk ook een geweldige website bij. Een website die duidelijk laat zien wat hij aanbied, duidelijkheid verschaft voor de bezoeker en de plek waar men zich uiteraard kan aanmelden voor de safari’s.

Ook dit is weer een geweldige WordPress website geworden, niet op de laatste plaats door de prachtige foto’s die Laurent ons toestuurde. De website is meertalig: de bezoeker kan kiezen tussen Engels of Frans.

Voor Laurent is het natuurlijk belangrijk dat zijn potentiele klanten hem gaan vinden. Daarom hebben wij hem ook geholpen met het optimaliseren van de SEO voor zijn website.

KLANT

Safari Factory Namibia

OPGELEVERD

December 2019

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
wordpress responsive website voor dienstverlener dkautomationwordpress website voor yogapraktijk samasta