Je website beter beveiligen met Patchman

 In Hosting

Patchman is een software die ontwikkeld is om websites te beschermen tegen malware en software lekken. Het patcht kwetsbaarheden op alle open source websites die wij hosten door middel van een dagelijkse scan. Wanneer er uit een scan blijkt dat er een website is die risico loopt zal er automatisch een patch uitgevoerd worden. Als het ware wordt er een pleister op de wond geplakt. Dit proces wordt geheel automatisch uitgevoerd.

Beveiligen WordPress website

Tegenwoordig worden veel websites gebouwd in WordPress of Joomla omdat deze software zeer gemakkelijk is voor het zelf kunnen onderhouden van je website, maar ook omdat er geen kosten verbonden zijn aan het gebruik ervan. Met grote regelmaat worden er updates uitgebracht om WordPress en andere open source systemen te blijven beschermen, maar die worden niet altijd (direct) geïnstalleerd waardoor een gebruiker een verhoogd risico loopt misbruik door kwaadwillenden. Daarom is het goed beveiligen van je WordPress of Joomla website extra belangrijk.

Beter voorkomen dan genezen

Patchman is een geweldige tool om risico’s aanzienlijk en gemakkelijk op te lossen. Beter is echter om de risico’s zelf zoveel mogelijk te voorkomen door op tijd de beschikbare updates door te voeren zodat de website altijd up-to-date is. Dit doe je bijvoorbeeld door plugins die niet meer gebruikt worden te verwijderen en je wachtwoord regelmatig aan te passen.

Je website beveiligen met Patchman

Gratis Patchman bij alle hostingpakketten

Wij bieden de functionaliteit van Patchman gratis aan op al onze hostingpakketten. Dagelijks wordt er een scan gedaan en eventuele patches direct uitgevoerd. Zo dragen wij bij aan de veiligheid van uw website.

Deze artikelen vind je misschien ook interessant

Laat een bericht achter

email-account-instellen-in-gmailhosts file aanpassen