fbpx

Wat is OpenCart?

OpenCart is een open source webwinkel software die erom bekend staat gebruiksvriendelijk en snel te zijn met handige tools. Met OpenCart is het mogelijk een grote hoeveelheid producten en categorieën toe te voegen.

OpenCart is beschikbaar in vele talen, waaronder Nederlands en valuta’s. Al standaard voor geprogrammeerd, super handig! Met OpenCart kan je een prima webshop maken.

Wat is OpenCart?

OpenCart Plugins

Om de standaard functionaliteiten van OpenCart uit te breiden zijn er plugins beschikbaar welke geïnstalleerd kunnen worden binnen OpenCart. Door middel van plugins kan je bijvoorbeeld een koppeling maken met je social media kanalen of een betaalmethode toevoegen.

OpenCart templates

Voor OpenCart zijn er wel duizenden templates te verkrijgen die als basis kunnen dienen voor je webshop. Het template bepaalt de look & feel van je webshop. Zelf kan je daarna nog de kleuren, afbeeldingen, teksten aanpassen uiteraard (of laten doen).

Op deze manier creëer je eenvoudig een super mooie webshop!

OpenCart hosting

Voor een OpenCart webshop heb je goede OpenCart hosting nodig. Door het afnemen van een hostingpakket verover jij een plekje op het net waarmee jouw webshop zichtbaar wordt voor publiek.

Een OpenCart webshop voor jou?

Wil jij een OpenCart webshop laten maken? Of twijfel je nog over de software? Bel ons en wij vertellen je wat het beste bij je ideeën past.