[mk_revslider id=”webshop-laten-maken”]

Een OpenCart webshop laten maken

Start vandaag nog jouw webwinkel!

Een OpenCart webshop laten maken? Weet je het zeker…?
Natuurlijk weet je dat zeker! Je hebt je er waarschijnlijk al goed in verdiept of hebt advies gekregen van mensen om je heen. Een OpenCart webshop laten maken: dat is je wens.

Opencart hosting

Wat is OpenCart?

OpenCart is een Open Source content management systeem, speciaal ontwikkeld voor het bouwen en onderhouden van webshops. OpenCart is gestart in 2008 en gevestigd in HongKong. Van OpeCart is goede documentatie, wat erg handig kan zijn. OpenCart is vrij handig in het gebruik.

OpenCart webdesign

Het webdesign voor jouw OpenCart webshop los  je het beste op door gebruik te maken van een reeds ontworpen OpenCart template. Hierbij is er al een ontwerp bepaald, daar heb je zelf dusd eigenlijk geen invloed meer op, maar het is wel altijd een goed doordacht ontwerp en vaak ontzettend mooi!

 • Mijn samenwerking met Madoo was in één woord geweldig. Helder, professioneel, goede communicatie, verstand van zaken, goed luisteren naar mijn wensen en daarop inspelen. Ik heb genoten van het project om samen een nieuwe website te maken. Mijn eerste indruk bij het bezoeken van de website en het telefoongesprek met Amanda was direct goed. Eigenlijk wist ik nog voordat ik de offerte kreeg al dat ik met ze in zee wilde. Ik heb nu een prachtige nieuwe website, die perfect past bij mij en mijn bedrijf en ook nog eens voor een prima prijs. Iedereen die een nieuwe website/webwinkel wil laten maken, kan ik van harte aanbevelen om met Madoo te gaan samenwerken.

  Elske Hoen
  Elske Hoen Vitaalkunst
 • Via Google kwam ik terecht bij Madoo toen ik een webshop wilde laten maken. Dankzij het online portfolio en een heel fijn telefonisch gesprek was ik overtuigd. De samenwerking was heel prettig. Altijd snelle reacties, behulpzaam team met creatieve ideeën. Ik kreeg zowel inspiratie als ruimte voor mijn eigen behoeftes. Ik was niet alleen een nummertje tussen de aangenomen werkzaamheden, maar kreeg persoonlijk aandacht. Het resultaat is een mooie website met veel mogelijkheden en een leerzame periode voor mijzelf.

  Marianna Bartalis
  Marianna Bartalis Angel Fit
 • Ik wil jullie enorm bedanken voor de fijne samenwerking. Ik ben echt heel blij met het eindresultaat. Jullie hebben me regelmatig positief verrast met leuke ideeën en fijn oplossingen. En uiteindelijk is het mooier geworden dan ik had gehoopt.

  Anne Broekhoff
  Anne Broekhoff Hippewanddecoratie.nl
 • Ik heb de samenwerking met Madoo zeer positief ervaren. Er was een gemeenschappelijke basis voor communicatie. Madoo heeft zich makkelijk kunnen aanpassen aan de behoefte van de klant (aan mij dus). Dankzij onze samenwerking is er mijn webshop, die ik steeds verder ontwikkel (waar nodig met hulp van Madoo). Ik beveel Madoo graag aan bij anderen en geef ze een dikke 10!

  Jan Przygoda Motiva Design
 • Madoo is een partij die mee denkt met de klant. Althans, dat hebben wij zo ervaren. Samen met ons wilde Madoo er echt een succes van maken. De samenwerking verliep heel soepel en Madoo schakelt snel. Ze denken graag mee en komen met suggesties. Wij hebben het ervaren als een leuke, energieke en goede samenwerking. Het resultaat is een professionele, chique website die de look en feel heeft van ons product, tegenover een prima prijs.

  Melloney de Ruiter
  Melloney de Ruiter Insomnia Global B.V.

OpenCart templates

Er zijn ontzettend veel OpenCart templates te verkrijgen. Bang dat je niet uniek bent wanneer je gebruik maakt van zo’n template? Geen zorgen, het gebeurd zelden dat iemand in je omgeving hetzelfde template kiest, laat staan je concurrent. Wij hebben het nog nooit mee gemaakt in ieder geval.

De grote voordelen van het gebruik van een template is vooral de kosten en de functionaliteiten. Want de kosten liggen laag, voor nog geen €100 heb je een compleet template. De functionaliteiten zijn dan allemaal helemaal doordacht en kloppen. Zo is je website meteen mobile responsive.

OpenCart heeft ook een eigen, standaard thema beschikbaar dat prima gebruikt kan worden als basis voor je webshop.

iDeal installeren in OpenCart

In je OpenCart webshop moet natuurlijk betaald kunnen worden. Daar zorgen wij voor! We zullen iDeal installeren in OpenCart en er ook voor zorgen dat bezoekers met creditcard, paypal of een andere betaalmethode kunnen betalen. Maar net wat jij wil aanbieden als webshop eigenaar.

OpenCart migreren

OpenCart migreren van een verouderde versie naar de nieuwste versie kan soms nodig zijn. Er komt namelijk een moment waarop de verouderde versie van OpenCart helemaal niet meer ondersteund wordt en je risico’s loopt met je webshop.

Een OpenCart migratie is dan noodzakelijk. Gelukkig is dat niet een heel spannend proces, mits het nauwkeurig uitgevoerd wordt. En dat is wat wij kunnen!

Wij migreren je OpenCart database van de oude versie naar de nieuwe zodat jij weer ontzettend lang plezier kan en zal beleven van jouw OpenCart webshop.

OpenCart specialist

Ben je op zoek naar een OpenCart specialist? Zoek dan niet verder! Wij hebben ervaring met OpenCart en kunnen je vast en zeker verder helpen met jouw vraagstuk. Probeer het in ieder geval! Wie niet waagt, die niet wint.

OpenCart support Nederlands

Zoals je wel hebt gemerkt zijn wij Nederlands en spreken wij ook Nederlands. Geen gedoe dus met moeilijke Engelse termen als je op zoek bent naar Nederlandse OpenCart support. Bij ons krijg je je antwoorden in je eigen taal en eigen termen. Wel zo gemakkelijk.

Wie werken er aan je website?

Wij zijn het team van Madoo: Danny & Amanda. Ontzettend gemotiveerd om mooie en goedwerkende websites te maken. Veel kennis van zaken, serieus, professioneel.

Waarom Madoo?

 • 10 jaar ervaring met het bouwen van webshops
 • Jouw wensen + onze kennis = perfect eindresultaat
 • Altijd goed bereikbaar
 • Wij zijn enorm gemotiveerd
 • Ook je hosting bij Madoo: complete dienstverlening
 • Wij zijn een goed team!

Wat leveren wij?

 • Een responsive webshop waarin jouw wensen verwerkt zijn
 • Een webshop die je zelf kan onderhouden
 • Een webshop die goed vindbaar is
 • Een webshop die geld oplevert
 • Betrouwbare hosting
 • Een fijne samenwerking

Voordelen OpenCart

 • De software is gratis te verkrijgen en gebruiken
 • Zelf je webshop onderhouden
 • De weergave op mobiele apparaten is heel erg goed

Waar wacht je nog op? Push the button!