fbpx

Een OpenCart webshop laten maken

Start vandaag nog jouw webwinkel!

Een OpenCart webshop laten maken? Weet je het zeker…?
Natuurlijk weet je dat zeker! Je hebt je er waarschijnlijk al goed in verdiept of hebt advies gekregen van mensen om je heen. Een OpenCart webshop laten maken: dat is je wens.

Opencart hosting

Wat is OpenCart?

OpenCart is een Open Source content management systeem, speciaal ontwikkeld voor het bouwen en onderhouden van webshops. OpenCart is gestart in 2008 en gevestigd in HongKong. Van OpeCart is goede documentatie, wat erg handig kan zijn. OpenCart is vrij handig in het gebruik.

OpenCart webdesign

Het webdesign voor jouw OpenCart webshop los  je het beste op door gebruik te maken van een reeds ontworpen OpenCart template. Hierbij is er al een ontwerp bepaald, daar heb je zelf dusd eigenlijk geen invloed meer op, maar het is wel altijd een goed doordacht ontwerp en vaak ontzettend mooi!

 • Ik heb de samenwerking met Madoo zeer positief ervaren. Er was een gemeenschappelijke basis voor communicatie. Madoo heeft zich makkelijk kunnen aanpassen aan de behoefte van de klant (aan mij dus). Dankzij onze samenwerking is er mijn webshop, die ik steeds verder ontwikkel (waar nodig met hulp van Madoo). Ik beveel Madoo graag aan bij anderen en geef ze een dikke 10!

  Jan Przygoda Motiva Design
 • Madoo is een partij die mee denkt met de klant. Althans, dat hebben wij zo ervaren. Samen met ons wilde Madoo er echt een succes van maken. De samenwerking verliep heel soepel en Madoo schakelt snel. Ze denken graag mee en komen met suggesties. Wij hebben het ervaren als een leuke, energieke en goede samenwerking. Het resultaat is een professionele, chique website die de look en feel heeft van ons product, tegenover een prima prijs.

  Melloney de Ruiter
  Melloney de Ruiter Insomnia Global B.V.
 • “De samenwerking met Madoo heb ik als zeer prettig ervaren. Samen hebben we mijn webshop overgezet van OpenCart naar WordPress/WooCommerce. Dat was een intensief traject waarbij ikzelf de mogelijkheid had om veel zelf te doen. Dat vond ik erg fijn. Steeds wanneer ik vragen had m.b.t. content en producten werden die door Danny en Amanda beantwoord en kon ik weer verder, terwijl zij zich bezig hielden met het design en de techniek. Je merkt echt dat ze zich richten op het MKB en dat past heel goed bij mij. De kennismaking bij Madoo op kantoor in Weesp was leuk: kleinschalig en geen bombarie. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik zeer goed. Ik zou het team van Madoo graag aanbevelen bij mijn mede KMB’ers!”

  Frank Tillemans DeliSouth
 • Via een Facebook post kwam ik bij Madoo terecht met de vraag of zij voor mij een webshop konden maken. Ik kende Madoo nog niet, maar na het eerste contact had ik volledig het vertrouwen in dit team. Omdat hun voorstel mij aansprak zijn we de samenwerking met elkaar aangegaan en die heb ik als positief ervaren. Flexibel, snelle reacties. Geduld en op een normale manier communiceren (geen enkele vorm van arrogantie, betweterig of hete aardappel in de keel). Lekker down to earth waar de mens centraal staat. Het resultaat van dit project is een professionele webshop en een tevreden klant (ik dus). De samenwerking stopt hier ook zeker niet, want een website is dynamisch en de samenwerking wat mij betreft dus ook. Door de persoonlijke touch en het geduld, wat ik als heel plezierig heb ervaren, zou ik Madoo graag aan anderen aanraden.

  Edwin van Giessen
  Edwin van Giessen Zabo Home Wellness
 • Wij hadden een webshop waar we niet heel blij meer mee waren. We wilden graag extra functionaliteiten toevoegen, maar dat ging niet. In overleg met Danny en Amanda hebben we onze bestaande webshop geheel vernieuwd, waardoor al onze wensen wel meteen geïmplementeerd konden worden. Deze webshop draait nu op WooCommerce en daar zijn we hartstikke blij mee. De samenwerking verliep heel prettig, dit is onze 3e webshop en het ontwikkelen van deze shop is het snelste en beste gelopen.

  Caroline
  Caroline De Klaproos

OpenCart templates

Er zijn ontzettend veel OpenCart templates te verkrijgen. Bang dat je niet uniek bent wanneer je gebruik maakt van zo’n template? Geen zorgen, het gebeurd zelden dat iemand in je omgeving hetzelfde template kiest, laat staan je concurrent. Wij hebben het nog nooit mee gemaakt in ieder geval.

De grote voordelen van het gebruik van een template is vooral de kosten en de functionaliteiten. Want de kosten liggen laag, voor nog geen €100 heb je een compleet template. De functionaliteiten zijn dan allemaal helemaal doordacht en kloppen. Zo is je website meteen mobile responsive.

OpenCart heeft ook een eigen, standaard thema beschikbaar dat prima gebruikt kan worden als basis voor je webshop.

iDeal installeren in OpenCart

In je OpenCart webshop moet natuurlijk betaald kunnen worden. Daar zorgen wij voor! We zullen iDeal installeren in OpenCart en er ook voor zorgen dat bezoekers met creditcard, paypal of een andere betaalmethode kunnen betalen. Maar net wat jij wil aanbieden als webshop eigenaar.

OpenCart migreren

OpenCart migreren van een verouderde versie naar de nieuwste versie kan soms nodig zijn. Er komt namelijk een moment waarop de verouderde versie van OpenCart helemaal niet meer ondersteund wordt en je risico’s loopt met je webshop.

Een OpenCart migratie is dan noodzakelijk. Gelukkig is dat niet een heel spannend proces, mits het nauwkeurig uitgevoerd wordt. En dat is wat wij kunnen!

Wij migreren je OpenCart database van de oude versie naar de nieuwe zodat jij weer ontzettend lang plezier kan en zal beleven van jouw OpenCart webshop.

OpenCart specialist

Ben je op zoek naar een OpenCart specialist? Zoek dan niet verder! Wij hebben ervaring met OpenCart en kunnen je vast en zeker verder helpen met jouw vraagstuk. Probeer het in ieder geval! Wie niet waagt, die niet wint.

OpenCart support Nederlands

Zoals je wel hebt gemerkt zijn wij Nederlands en spreken wij ook Nederlands. Geen gedoe dus met moeilijke Engelse termen als je op zoek bent naar Nederlandse OpenCart support. Bij ons krijg je je antwoorden in je eigen taal en eigen termen. Wel zo gemakkelijk.

Wie werken er aan je website?

blankblank

Wij zijn het team van Madoo: Danny & Amanda. Ontzettend gemotiveerd om mooie en goedwerkende websites te maken. Veel kennis van zaken, serieus, professioneel.

blankblank

Waarom Madoo?

 • 10 jaar ervaring met het bouwen van webshops
 • Jouw wensen + onze kennis = perfect eindresultaat
 • Altijd goed bereikbaar
 • Wij zijn enorm gemotiveerd
 • Ook je hosting bij Madoo: complete dienstverlening
 • Wij zijn een goed team!

Wat leveren wij?

 • Een responsive webshop waarin jouw wensen verwerkt zijn
 • Een webshop die je zelf kan onderhouden
 • Een webshop die goed vindbaar is
 • Een webshop die geld oplevert
 • Betrouwbare hosting
 • Een fijne samenwerking

Voordelen OpenCart

 • De software is gratis te verkrijgen en gebruiken
 • Zelf je webshop onderhouden
 • De weergave op mobiele apparaten is heel erg goed

Waar wacht je nog op? Push the button!