Een OpenCart webshop laten maken

Start vandaag nog jouw webwinkel!

Een OpenCart webshop laten maken? Weet je het zeker…?
Natuurlijk weet je dat zeker! Je hebt je er waarschijnlijk al goed in verdiept of hebt advies gekregen van mensen om je heen. Een OpenCart webshop laten maken: dat is je wens.

Opencart hosting

Wat is OpenCart?

OpenCart is een Open Source content management systeem, speciaal ontwikkeld voor het bouwen en onderhouden van webshops. OpenCart is gestart in 2008 en gevestigd in HongKong. Van OpeCart is goede documentatie, wat erg handig kan zijn. OpenCart is vrij handig in het gebruik.

OpenCart webdesign

Het webdesign voor jouw OpenCart webshop los  je het beste op door gebruik te maken van een reeds ontworpen OpenCart template. Hierbij is er al een ontwerp bepaald, daar heb je zelf dusd eigenlijk geen invloed meer op, maar het is wel altijd een goed doordacht ontwerp en vaak ontzettend mooi!

 • In mijn zoektocht naar een webdesigner kwam ik via Google terecht bij Madoo. Hun portefeuille sprak mij aan en ik kreeg een nette offerte in mijn mail. Na mijn akkoord gingen we snel van start en heb ik zeer plezierig samen gewerkt met Danny en Amanda. Het resultaat is een hele mooie website, die helemaal is geworden zoals ik wilde. Het was fijn om met ze samen te werken en het resultaat is erg mooi geworden. Ik laat zelf ook mijn twee andere sites graag door Madoo maken.

  Marieke Zon
  Marieke Zon Slimmer Scheiden
 • Voordat ik met Danny en Amanda in zee ging had ik wel wat twijfels. Dat kwam door nare ervaringen in het verleden en daardoor het gebrek aan vertrouwen. Het is dan altijd eng om dan met iemand nieuw in zee te gaan. Het is een kostbaar iets om een webwinkel te bouwen cq te onderhouden. Maar na 1 telefoontje met Danny zag ik het weer helemaal zitten, hij is de rustheid zelf. De samenwerking was super. Goede hulp en betaalbaar. Vriendelijk, lief, behulpzaam, duidelijk. Danny & Amanda, blijf a.u.b. zoals jullie zijn, ga niet sleutelen aan perfectie! Want door jullie hulp is eindelijk mijn 2de webwinkel af en begint het klanten te krijgen. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is super: normaal en betaalbaar tarief, goede service! Dikke 10. Al meerdere keren heb ik Madoo aangeraden bij iedereen die het (wel of niet) horen wil. Zie ik een webwinkel die wel wat verbetering kan gebruiken dan schrijf ik ze zelfs aan met Madoo als aanbeveling.

  Nicky Menting Nickyz Bookz
 • Voordat ik met Madoo in zee ging had ik best wel wat twijfels. Al eerder zijn er pogingen gedaan door bedrijven om mijn webshop te migreren van OSCommerce naar WooCommerce, maar dat bedrijf is halverwege afgehaakt omdat het niet lukte. Wat dat betreft stonden Danny en Amanda 1-0 achter. Maar zodra de eerste opzet af was en ikzelf toegang tot de admin had was alle twijfel weg. Dit is echt een bedrijf waar mensen werken die weten wat ze doen. De samenwerking gedurende het hele traject was ontzettend prettig. Al mijn vragen worden steeds snel beantwoord en verzoeken worden snel opgepakt en doorgevoerd. Het resultaat van deze samenwerking is dan ook een nieuwe webshop, in WooCommerce, waar ik ontzettend blij mee ben, waar ik nog jaren mee vooruit kan en die ik met trots laat zien aan mijn klanten. De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan goed.  Als je geld moet investeren in een website is dat altijd geld waar je niet direct iets voor terug ziet, de tijd zal het leren maar de website begint zich nu al langzaam terug te verdienen. Ik zou Madoo heel graag willen aanbevelen aan andere bedrijven die graag een website of webshop willen laten maken.

  Maurits Kuijs
  Maurits Kuijs FishingDirect
 • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

  Irma Bond
  Irma Bond Mijn Kadokraam
 • Ik wilde een nieuwe webshop laten ontwikkelen voor de verkoop van onze feestartikelen. Een shop die zou voldoen aan de eisen van deze tijd. Al jaren was ik klant bij E-Business Solutions dus eerst maar eens bij hen navragen. Ze begrepen me direct en binnen no-time had ik een geweldige offerte in m’n mailbox waarop ik zonder meer akkoord kon geven. En zo zaten we nog geen week later al te werken aan de nieuwe webshop. Er werd hard aan gewerkt, want mijn wens was om snel op te leveren. Doordat de lijnen kort waren en de acties snel is dat ook gelukt. Danny en Amanda dachten met me mee, gaven goede adviezen en kritiek waar nodig. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en kan iedereen deze toppers van harte aanbevelen!

  Huub van Wees
  Huub van Wees EBA Partyproduct

OpenCart templates

Er zijn ontzettend veel OpenCart templates te verkrijgen. Bang dat je niet uniek bent wanneer je gebruik maakt van zo’n template? Geen zorgen, het gebeurd zelden dat iemand in je omgeving hetzelfde template kiest, laat staan je concurrent. Wij hebben het nog nooit mee gemaakt in ieder geval.

De grote voordelen van het gebruik van een template is vooral de kosten en de functionaliteiten. Want de kosten liggen laag, voor nog geen €100 heb je een compleet template. De functionaliteiten zijn dan allemaal helemaal doordacht en kloppen. Zo is je website meteen mobile responsive.

OpenCart heeft ook een eigen, standaard thema beschikbaar dat prima gebruikt kan worden als basis voor je webshop.

iDeal installeren in OpenCart

In je OpenCart webshop moet natuurlijk betaald kunnen worden. Daar zorgen wij voor! We zullen iDeal installeren in OpenCart en er ook voor zorgen dat bezoekers met creditcard, paypal of een andere betaalmethode kunnen betalen. Maar net wat jij wil aanbieden als webshop eigenaar.

OpenCart migreren

OpenCart migreren van een verouderde versie naar de nieuwste versie kan soms nodig zijn. Er komt namelijk een moment waarop de verouderde versie van OpenCart helemaal niet meer ondersteund wordt en je risico’s loopt met je webshop.

Een OpenCart migratie is dan noodzakelijk. Gelukkig is dat niet een heel spannend proces, mits het nauwkeurig uitgevoerd wordt. En dat is wat wij kunnen!

Wij migreren je OpenCart database van de oude versie naar de nieuwe zodat jij weer ontzettend lang plezier kan en zal beleven van jouw OpenCart webshop.

OpenCart specialist

Ben je op zoek naar een OpenCart specialist? Zoek dan niet verder! Wij hebben ervaring met OpenCart en kunnen je vast en zeker verder helpen met jouw vraagstuk. Probeer het in ieder geval! Wie niet waagt, die niet wint.

OpenCart support Nederlands

Zoals je wel hebt gemerkt zijn wij Nederlands en spreken wij ook Nederlands. Geen gedoe dus met moeilijke Engelse termen als je op zoek bent naar Nederlandse OpenCart support. Bij ons krijg je je antwoorden in je eigen taal en eigen termen. Wel zo gemakkelijk.

Wie werken er aan je website?

Wij zijn het team van Madoo: Danny & Amanda. Ontzettend gemotiveerd om mooie en goedwerkende websites te maken. Veel kennis van zaken, serieus, professioneel.

Waarom Madoo?

 • 10 jaar ervaring met het bouwen van webshops
 • Jouw wensen + onze kennis = perfect eindresultaat
 • Altijd goed bereikbaar
 • Wij zijn enorm gemotiveerd
 • Ook je hosting bij Madoo: complete dienstverlening
 • Wij zijn een goed team!

Wat leveren wij?

 • Een responsive webshop waarin jouw wensen verwerkt zijn
 • Een webshop die je zelf kan onderhouden
 • Een webshop die goed vindbaar is
 • Een webshop die geld oplevert
 • Betrouwbare hosting
 • Een fijne samenwerking

Voordelen OpenCart

 • De software is gratis te verkrijgen en gebruiken
 • Zelf je webshop onderhouden
 • De weergave op mobiele apparaten is heel erg goed

Waar wacht je nog op? Push the button!