fbpx

Een OpenCart webshop laten maken

Start vandaag nog jouw webwinkel!

Een OpenCart webshop laten maken? Weet je het zeker…?
Natuurlijk weet je dat zeker! Je hebt je er waarschijnlijk al goed in verdiept of hebt advies gekregen van mensen om je heen. Een OpenCart webshop laten maken: dat is je wens.

Opencart hosting

Wat is OpenCart?

OpenCart is een Open Source content management systeem, speciaal ontwikkeld voor het bouwen en onderhouden van webshops. OpenCart is gestart in 2008 en gevestigd in HongKong. Van OpeCart is goede documentatie, wat erg handig kan zijn. OpenCart is vrij handig in het gebruik.

OpenCart webdesign

Het webdesign voor jouw OpenCart webshop los  je het beste op door gebruik te maken van een reeds ontworpen OpenCart template. Hierbij is er al een ontwerp bepaald, daar heb je zelf dusd eigenlijk geen invloed meer op, maar het is wel altijd een goed doordacht ontwerp en vaak ontzettend mooi!

 • Wij hadden een webshop waar we niet heel blij meer mee waren. We wilden graag extra functionaliteiten toevoegen, maar dat ging niet. In overleg met Danny en Amanda hebben we onze bestaande webshop geheel vernieuwd, waardoor al onze wensen wel meteen geïmplementeerd konden worden. Deze webshop draait nu op WooCommerce en daar zijn we hartstikke blij mee. De samenwerking verliep heel prettig, dit is onze 3e webshop en het ontwikkelen van deze shop is het snelste en beste gelopen.

  Caroline
  Caroline De Klaproos
 • Nadat we al bij verschillende partijen waren geweest en ons vertrouwen inmiddels behoorlijk kwijt was, kwamen we terecht bij Madoo. Bij hen voelden we ons echt gehoord en begrepen en zo kwam het vertrouwen weer terug en hebben wij in samenwerking met Danny en Amanda onze WooCommerce webshop gebouwd, die ook echt ons gevoel en onze beleving bevat. De samenwerking vonden wij geweldig, Madoo heeft zoveel meer geleverd dan wat we verwacht hadden. Ze hebben ons geadviseerd en heel erg mee gedacht over hoe onze wensen vorm gegeven konden worden. Het resultaat is een prachtige webshop waar we hartstikke blij mee zijn.

  Murat Tekin
  Murat Tekin Aylam
 • Ik had al een Nederlandstalige webshop, maar de software van die shop bevalt niet heel goed. Daarom was ik mij aan het oriënteren op WooCommerce en kwam zo uit bij Madoo. Na telefonisch overleg en een een duidelijke offerte zijn we met elkaar aan de slag gegaan. De samenwerking met Madoo was heel prettig. Ze reageren snel en zijn oplossingsgericht. Met elkaar hebben we de webshop gemaakt die ik voor ogen had en waar ik helemaal blij mee ben.

  Edwin Roelse BHV Voordeelwinkel
 • Wij hadden bestaande webshops in Magento 2, maar om meerdere redenen beviel dit helemaal niet. Het was met name te complex, te duur en aanpassingen duurden veel te lang. Voor ons onwerkbaar. Wij hadden besloten over te stappen op een ander systeem en Danny en Amanda wisten ons te overtuigen van WooCommerce. En zo gingen we aan de slag en hebben we onze Magento 2 webshops gemigreerd naar WooCommerce. En dat alles tijdens een hele fijne samenwerking met Madoo, die vlot verliep en waarbij de communicatie altijd heel snel is. Wij zijn blij!

  Rick Klunder
  Rick Klunder Fifty Commerce
 • In mijn zoektocht naar een webdesigner kwam ik via Google terecht bij Madoo. Hun portefeuille sprak mij aan en ik kreeg een nette offerte in mijn mail. Na mijn akkoord gingen we snel van start en heb ik zeer plezierig samen gewerkt met Danny en Amanda. Het resultaat is een hele mooie website, die helemaal is geworden zoals ik wilde. Het was fijn om met ze samen te werken en het resultaat is erg mooi geworden. Ik laat zelf ook mijn twee andere sites graag door Madoo maken.

  Marieke Zon
  Marieke Zon Slimmer Scheiden

OpenCart templates

Er zijn ontzettend veel OpenCart templates te verkrijgen. Bang dat je niet uniek bent wanneer je gebruik maakt van zo’n template? Geen zorgen, het gebeurd zelden dat iemand in je omgeving hetzelfde template kiest, laat staan je concurrent. Wij hebben het nog nooit mee gemaakt in ieder geval.

De grote voordelen van het gebruik van een template is vooral de kosten en de functionaliteiten. Want de kosten liggen laag, voor nog geen €100 heb je een compleet template. De functionaliteiten zijn dan allemaal helemaal doordacht en kloppen. Zo is je website meteen mobile responsive.

OpenCart heeft ook een eigen, standaard thema beschikbaar dat prima gebruikt kan worden als basis voor je webshop.

iDeal installeren in OpenCart

In je OpenCart webshop moet natuurlijk betaald kunnen worden. Daar zorgen wij voor! We zullen iDeal installeren in OpenCart en er ook voor zorgen dat bezoekers met creditcard, paypal of een andere betaalmethode kunnen betalen. Maar net wat jij wil aanbieden als webshop eigenaar.

OpenCart migreren

OpenCart migreren van een verouderde versie naar de nieuwste versie kan soms nodig zijn. Er komt namelijk een moment waarop de verouderde versie van OpenCart helemaal niet meer ondersteund wordt en je risico’s loopt met je webshop.

Een OpenCart migratie is dan noodzakelijk. Gelukkig is dat niet een heel spannend proces, mits het nauwkeurig uitgevoerd wordt. En dat is wat wij kunnen!

Wij migreren je OpenCart database van de oude versie naar de nieuwe zodat jij weer ontzettend lang plezier kan en zal beleven van jouw OpenCart webshop.

OpenCart specialist

Ben je op zoek naar een OpenCart specialist? Zoek dan niet verder! Wij hebben ervaring met OpenCart en kunnen je vast en zeker verder helpen met jouw vraagstuk. Probeer het in ieder geval! Wie niet waagt, die niet wint.

OpenCart support Nederlands

Zoals je wel hebt gemerkt zijn wij Nederlands en spreken wij ook Nederlands. Geen gedoe dus met moeilijke Engelse termen als je op zoek bent naar Nederlandse OpenCart support. Bij ons krijg je je antwoorden in je eigen taal en eigen termen. Wel zo gemakkelijk.

Wie werken er aan je website?

blankblank

Wij zijn het team van Madoo: Danny & Amanda. Ontzettend gemotiveerd om mooie en goedwerkende websites te maken. Veel kennis van zaken, serieus, professioneel.

blankblank

Waarom Madoo?

 • 10 jaar ervaring met het bouwen van webshops
 • Jouw wensen + onze kennis = perfect eindresultaat
 • Altijd goed bereikbaar
 • Wij zijn enorm gemotiveerd
 • Ook je hosting bij Madoo: complete dienstverlening
 • Wij zijn een goed team!

Wat leveren wij?

 • Een responsive webshop waarin jouw wensen verwerkt zijn
 • Een webshop die je zelf kan onderhouden
 • Een webshop die goed vindbaar is
 • Een webshop die geld oplevert
 • Betrouwbare hosting
 • Een fijne samenwerking

Voordelen OpenCart

 • De software is gratis te verkrijgen en gebruiken
 • Zelf je webshop onderhouden
 • De weergave op mobiele apparaten is heel erg goed

Waar wacht je nog op? Push the button!