[mk_revslider id=”webshop-laten-maken”]

Een VirtueMart webshop laten maken

De webshop uitbreiding voor een Joomla website

Wil je een VirtueMart webshop laten maken om die geweldige producten van je in te gaan verkopen? En heb je je al even verdiept in VirtueMart?

virtuemart webshop laten maken

Wat is VirtueMart?

VirtueMart is de webwinkel uitbreiding behorende bij Joomla. Het is een Open Source software, wat inhoud dat deze gratis te verkrijgen en te gebruiken is. Joomla en VirtueMart worden ontwikkeld en onderhouden door een grote community.

VirtueMart bevat alle functionaliteiten die je nodig hebt voor het kunnen opstarten en onderhouden van een webshop: artikelteksten (kort en lang), prijs invoer, BTW tarieven, levering aan verschillende landen, voorraad beheer, etc.

VirtueMart webdesign

Wil je met VirtueMart gaan werken dan moet je goed nadenken over je VirtueMart webdesign. Het beste is te starten met een template. Waarom? Omdat er ongelooflijk veel reeds ontworpen, maar ontzettend mooie en goedwerkende templates te verkrijgen zijn. Voor de aanschaf van een template zijn de kosten vaak nog geen €100, terwijl het laten ontwerpen van een template en het vervolgens laten omzetten naar een werkende VirtueMart omgeving vaak zo’n €10.000 of wel meer kost. Reken uit je winst.

Ben je bang dat je niet uniek bent als je gebruik maakt van een bestaand, reeds ontworpen template? Die zorgen kan ik bij je weg nemen. Want de kans dat iemand anders in je omgeving of zelfs een concurrent exact hetzelfde template heeft is zeer klein. Wij zien heel veel websites, maar hebben het nog nooit mee gemaakt.

 • Danny  ken ik al ongeveer 10 jaar vanaf het begin dat ik zelf online ben gegaan met webshops en websites. Zo nu en dan heb ik Danny nodig soms voor kleine zaken, soms voor grotere problemen die we niet zelf kunnen oplossen. Als wij er zelf niet meer uitkomen dan spelen we dit altijd door aan hun, er wordt altijd snel gereageerd. Snel, makkelijk, toegankelijk en vooral kennis van zaken!

  Ellen van Batenburg

VirtueMart templates

Er zijn dus ontzettend veel templates voor VirtueMart te verkrijgen. Naast dat het kosten technisch ontzettend voordelig is om voor een template te kiezen, is het ook nog eens ontzettend fijn dat een template altijd klopt qua functionaliteit. Alle technische snufjes die erin zitten werken ook netjes. Daarnaast is je webshop meteen mobile responsive en daarmee een plezier voor bezoekers op mobiele apparaten.

iDeal installeren in VirtueMart

Ook in een VirtueMart webshop moet je natuurlijk kunnen afrekenen. Of eigenlijk: je bezoekers. Want zonder betalingen geen verkoop. In Nederland, en in andere landen natuurlijk ook, zijn we er behoorlijk aan gewend geraakt dat we netjes via iDeal, creditcard en bijvoorbeeld PayPal of andere betaalmethoden netjes voor onze bestelling kunnen betalen wanneer we iets willen bestellen.

Wij zorgen ervoor dat er ook in jouw shop netjes betaald kan worden. Wij zullen ideal installeren in VirtueMart en zorgen dat het gehele betaalproces netjes en soepel verloopt.

VirtueMart specialist

Madoo is een echte VirtueMart specialist, gevestigd in Naarden. Wij bestaan inmiddels alweer 10 jaar en hebben in die 10 jaar tijd heel veel ervaring opgedaan met VirtueMart. Heb je een specifieke VirtueMart vraag? Het moet wel heel gek zijn willen wij die niet voor je kunnen beantwoorden! Bovendien: vragen staat vrij. Probeer het gewoon en hopelijk kunnen we je weer op weg helpen.

VirtueMart Support Nederlands

Zoals je wel gemerkt hebt zijn wij Nederlands, wij spreken ook Nederlands en zijn ook in Nederland gevestigd. In Naarden, om precies te zijn. Middenin het Gooi en dichtbij Amsterdam. Het is wel zo gemakkelijk om je vragen in je eigen taal te kunnen stellen en ook in je eigen taal antwoord te krijgen.

Overigens spreken wij natuurlijk wel Engels, maar koppelen wij zaken altijd netje sin het Nederlands terug. Geen gedoe dus voor jou met specifieke Engelse termen!

Wie werken er aan je website?

Wij zijn het team van Madoo: Danny & Amanda. Ontzettend gemotiveerd om mooie en goedwerkende websites te maken. Veel kennis van zaken, serieus, professioneel.

Waarom Madoo?

 • 10 jaar ervaring met het bouwen van webshops
 • Jouw wensen + onze kennis = perfect eindresultaat
 • Altijd goed bereikbaar
 • Wij zijn enorm gemotiveerd
 • Ook je hosting bij Madoo: complete dienstverlening
 • Wij zijn een goed team!

Wat leveren wij?

 • Een responsive webshop waarin jouw wensen verwerkt zijn
 • Een webshop die je zelf kan onderhouden
 • Een webshop die goed vindbaar is
 • Een webshop die geld oplevert
 • Betrouwbare hosting
 • Een fijne samenwerking

Voordelen VirtueMart

 • Zeer lage kosten: de software is gratis
 • Gebruiksvriendelijk: gemakkelijk zelf je webshop onderhoude
 • Basis voorzieningen voor optimale SEO
 • Responsive: ook de weergave op mobiele apparaten is goed

Waar wacht je nog op? Push the button!