WordPress website voor Winkelcentrum Bilthoven

Winkelcentrum Bilthoven

Winkelcentrum De Kwinkelier is een gezellig winkelcentrum waar heel veel winkels gevestigd zijn. Wel zo makkelijk dat je op 1 plek kan zien welke winkels je er kan vinden en wie de gezichten zijn die je kan verwachten.

De eerdere website maakten we al, maar deze was verouderd en nog gemaakt in Joomla destijds. Een systeem dat inmiddels wel enigszins is ingehaald door WordPress. De nieuwe website werd dan dus ook een WordPress website.

Het design was al gemaakt door een grafisch ontwerper, wij hebben dit design uitgewerkt en ‘tot leven gebracht’ in WordPress.

De website is overzichtelijk en rustig, maar bevat ondertussen toch veel informatie. Er is plaats voor nieuwsberichten, maar ook voor de winkeliers die er gevestigd zijn.

De storelocator die we hebben toegevoegd, maakt het voor de website bezoeker heel makkelijk om te zien wie waar gevestigd zit. Lekker efficiënt je route plannen!

KLANT

Winkelcentrum Bilthoven Winkeliersvereniging

OPGELEVERD

Maart 2021

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Lorem Ipsum aan het woord

  • Zonder enige twijfel gingen we met Madoo in zee voor wat betreft de website voor onze nieuwe sportschool in Almere. De offerte was goed, de samenwerking was prima en het resultaat zijn we heel blij mee. Aanrader!

    Marieke Dolman
    Marieke Dolman Sky Fitness Almere & Fitness Center IJburg
Gerelateerde projecten
WordPress website voor gallerie houder