golfclub-flevoland

Golfclub Flevoland

Na jaren van gesteggel was het hoge woord eruit: de Golfbaan Flevoland mag weer open! En ja, dan heb je natuurlijk ook een website nodig.

Er was al een beginnetje gemaakt met een website, maar heel stevig was die basis niet. Omdat het ook een wat gedateerd design was, zijn we toch met een schone lei begonnen en hebben we deze website op een mooie en goede manier kunnen ontwerpen, waarbij de wensen van de klant zeker niet vergeten zijn.

Zo kan men snel informatie over de baan vinden, makkelijk inloggen, maar ook zich heel gemakkelijk aanmelden als nieuw lid. Er staat veel informatie op de website, maar het is zo georganiseerd dat alles toch makkelijk te vinden is.

De klant is extra blij, omdat zij zelf gemakkelijk content kunnen wijzigen. Zo houden zij zelf de baan statussen bij en kunnen ze prima andere kleine aanpassingen zelf doen. Dat is het voordeel van een wordpress website laten maken: zelf aanpassingen kunnen doen, met het comfort van je webdesigner achter de hand hebben.

KLANT

Golfclub Flevoland

OPGELEVERD

Februari 2023

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Wat onze opdrachtgever er zelf over zegt

Martijn Nooij
Martijn Nooij
1689948379
Ik heb een hele goede ervaring met Madoo. Het opzetten van onze website ging snel en makkelijk. Daarnaast werd ik snel en vriendelijk geholpen wanneer ik vragen had.Echt een aanrader.
js_loader
Gerelateerde projecten