website voor een bruidsmode winkel
website voor een bruidsmode zaak
website laten maken voor een bruidsmode winkel
website laten maken voor een bruidsmode zaak
webshop laten maken voor een bruidsmode winkel
webshop laten maken voor een bruidsmode zaak
website voor hartenvrouw bruidsmode almere
trouwjurken webshop laten maken
website voor een trouwjurken winkel laten maken
wordpress website voor stylingbureau funkitup Weesp

Funk it Up!

Julia heeft al jarenlang een succesvol styling bedrijf. Ze levert de meest fantastische en creatieve styling voor bedrijfsevenementen, bruiloften en andere gelegenheden.

Haar oude website had alleen niet de uitstraling die het zou moeten hebben. Er kwam niet goed naar voren wat ze allemaal in haar mars heeft. Tijd voor een nieuwe website!

Gezien Julia’s creativiteit had ze daar zelf wel een idee bij: vooral veel foto’s. Bezoekers moeten kunnen zien wat zij kan leveren. Daar konden wij het alleen maar heel erg mee eens zijn.

Op deze website is nu goed te zien en te lezen wat Julia kan leveren, voor welke elementen en hoe zij een kale loods kan omtoveren tot een gezellige en sfeervolle ruimte.

KLANT

Funk it Up!

OPGELEVERD

Januari 2020

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
website voor styling bedrijf in wordpress
Gerelateerde projecten
wordpress website voor yogapraktijk samasta