hygine-control-benelux

Hygiëne Control Benelux

Een webshop voor hygiëne artikelen in Corona tijd… Het liep storm!

Het begon allemaal met de overname van het bedrijf Hygiene Control Benelux. Wij hadden het geluk dat wij al veel voor de oude eignaar mochten doen wat betreft de website, maar ook de nieuwe eigenaar bleef gelukkig bij ons.

De bestaande webshop was onderdeel van de overname, maar was wel erg verouderd. De nieuwe eigenaar wilde de webshop vernieuwen. Heel graag zelfs, want de layout paste niet goed bij hen. Ook de functionaliteiten schoten wat te kort, dus werk aan de winkel!

Een deel van de bestaande content is over genomen, maar alles is onder de loep genomen. Verbeteringen, nieuwe toevoegingen en ook juist het weg laten van bestaande zaken. De layout is helemaal verfrist en lijkt in de verste verte niet op het design van de oude website.

De klant had zijn wensen uitgesproken, wij hebben deze waar kunnen maken. En zo staat er weer een geweldige website. En de handdesinfectie is weer volop op voorraad, dus kom maar door met die bestellingen!

KLANT

De Arend Rotterdam

OPGELEVERD

November 2020

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Lorem Ipsum aan het woord

  • Zonder enige twijfel gingen we met Madoo in zee voor wat betreft de website voor onze nieuwe sportschool in Almere. De offerte was goed, de samenwerking was prima en het resultaat zijn we heel blij mee. Aanrader!

    Marieke Dolman
    Marieke Dolman Sky Fitness Almere & Fitness Center IJburg
Gerelateerde projecten