mockup_madoo-3

Powerflex

Powerflex is een groothandel in Weesp die industriële slangen en toebehoren levert aan haar B2B klanten. Voor deze klanten moest er een webshop komen, zodat (herhaal)bestellingen gemakkelijk geplaatst konden worden en telefonische bestellingen steeds meer geëlimineerd kunnen worden. Dat werkt efficiënter, voor zowel de klant als het Powerflex team.

Voor deze B2B WooCommerce Webshop pastten we het design toe, dat eerder al ontworpen was. De content en de webshop zijn, uiteraard, allemaal netjes in dezelfde stijl doorgevoerd.

Voor een optimale workflow, moest de webshop gekoppeld worden met de administratie in Exact. Hierbij moest een tweewegverbinding tot stand gebracht worden: enerzijds moet het assortiment vanaf Exact in de webshop terecht komen en anderzijds moeten orders vanaf de webshop naar Exact, zodat ook de facturen van daaruit netjes verstuurd kunnen worden. Wij schreven of implementeerden de koppeling niet zelf, maar hebben het proces wel ondersteund waar dat wenselijk was.

KLANT

Powerflex Fluid Handeling Products

OPGELEVERD

Mei 2022

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WordPress, WooCommerce, WoodMart.

Lorem Ipsum aan het woord

  • Zonder enige twijfel gingen we met Madoo in zee voor wat betreft de website voor onze nieuwe sportschool in Almere. De offerte was goed, de samenwerking was prima en het resultaat zijn we heel blij mee. Aanrader!

    Marieke Dolman
    Marieke Dolman Sky Fitness Almere & Fitness Center IJburg
Gerelateerde projecten