Vitaalkunst-transparant

Vitaalkunst

Een oudere Joomla website, gecombineerd met een externe software voor de verkoop van diensten en producten. De oude vitaalkunst.nl was toe aan vernieuwing.

Eigenaar van vitaalkunst is Elske en wat was Elske fijn om mee te werken. Ze vond ons via Google en wat zijn we daar blij mee! Zowel bij Else als bij ons was de focus totaal op de vernieuwing van de website en dat werkte enorm snel en efficiënt. Daar worden we zo blij van.

Voor Elske maakten we haar nieuwe website in WordPress, gecombineerd met WooCommerce voor de online verkoop van haar cursussen. Voor Elske enorm fijn, zo is alles nu centraal op 1 plek geregeld. Belangrijk voor Elske was de intergratie van Aweber en ook die realiseerden we uiteraard.

Als onze klanten goed voor ogen hebben hoe ze iets willen hebben, geeft dat ons duidelijke kaders. Ons 1e ontwerp was spot-on en zo konden we direct heel concreet aan de slag met het invullen van de website.

Wij zijn erg tevreden over het resultaat en zo blij met de samenwerking. Who’s next?

KLANT

Vitaalkunst

OPGELEVERD

Juni 2022

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Elske zelf aan het woord

  • Mijn samenwerking met Madoo was in één woord geweldig. Helder, professioneel, goede communicatie, verstand van zaken, goed luisteren naar mijn wensen en daarop inspelen. Ik heb genoten van het project om samen een nieuwe website te maken. Mijn eerste indruk bij het bezoeken van de website en het telefoongesprek met Amanda was direct goed. Eigenlijk wist ik nog voordat ik de offerte kreeg al dat ik met ze in zee wilde. Ik heb nu een prachtige nieuwe website, die perfect past bij mij en mijn bedrijf en ook nog eens voor een prima prijs. Iedereen die een nieuwe website/webwinkel wil laten maken, kan ik van harte aanbevelen om met Madoo te gaan samenwerken.

    Elske Hoen
    Elske Hoen Vitaalkunst
Gerelateerde projecten