va-agency

The VA Agency

Dé plek waar iedere drukke ondernemer tijdswinst vindt. Jessica’s VA Agency koppelt (te) drukke ondernemers aan vakkundige VA’s. Met ieder hun eigen expertise!

Dankzij Jessica hoef je als ondernemer zelf niet meer op zoek te gaan naar de VA die perfect past bij wat jij zoekt, want Jessica heeft een enorm bestand van kundige VA’s en weet moeiteloos wat je als ondernemer nodig hebt én wie bij je past.

De website is gericht op de vrager: de drukke ondernemer. Die kan gemakkelijk contact opnemen of een afspraak inplannen voor een kennismaking. En binnen no-time kan die ondernemer zich weer richten op hoofdzaken en heeft de bij-zaken kundig uitbesteed. Dankzij The VA Agency!

Klant

Jessica van de Vooren

Opgeleverd

Oktober 2023

Wat we hebben uitgevoerd

Website Snelheid

Desktop: 99/100 punten, zie rapport
Mobiel: 86/100 punten, zie rapport

Software & Template

Wat Jessica zelf zegt

Wat bén ik blij met mijn website van Madoo! Er is ontzettend goed met mij meegedacht. Zo wist ik zelf niet wat ik wilde totdat ik een eerste opzet te zien kreeg... En het precies was wat ik wilde! Blij met het kleurgebruik, uitstraling en zelfs een nieuw logo! Ben jij toe aan een (nieuwe) website? Dan ben je bij Madoo aan het juiste adres.
js_loader
Gerelateerde projecten