SEO & Conversie optimalisatie

Je website hoger in de zoekresultaten

Hoe krijg je je website hoger in de zoekresultaten? Daar weten wij de technieken voor!

Als je website niet goed gevonden wordt in Google, dan is dat echt een gemiste kans. Want consumenten, zowel zakelijk als particulier, zijn te vinden op het internet. Daar zoeken ze naar de diensten en producten die ze nodig hebben. En dus moet jij daar ook te vinden zijn. Ben je niet goed vindbaar? Dan loop je klanten mis. En dus omzet. En dus inkomen. En dat is zonde!

Maar wij zijn gespecialiseerd in het beter vindbaar maken van websites op het internet. Dus wij kunnen je helpen je website beter vindbaar te maken zodat je meer bezoekers krijgt. En meer bezoekers is meer omzet. Bovendien betekend meer bezoekers ook meer reclame en bekendheid. Want tevreden klanten, die snel hebben kunnen vinden waar ze naar op zoek waren, gaan hun positieve ervaring zeker doorvertellen aan anderen.

Hoe krijg ik mijn website hoger in Google?

Door je SEO instellingen juist neer te zetten, op zoek te gaan naar de beste zoekwoorden en verbluffend goede teksten te schrijven kan jij het onderscheid maken in Google. En veel schrijven, heel veel waardevolle artikelen schrijven. Met een goed gevuld blog ben jij de wikipedia voor jouw specifieke klant en dus waardevol. Bovendien kan je met al deze artikelen goed inzetten op bepaalde zoekwoorden. En hier kunnen wij je bij helpen!

Je website vindbaar maken

Je website vindbaar maken kan een hele klus zijn, maar levert wel resultaat! Want met een aantal aanpassingen op je website kan je al een groot verschil maken.

Al veel ondernemers hebben wij blij kunnen maken met het resultaat van hun SEO optimalisatie. Zij waren na onze aanpassingen veel beter vindbaar in Google, met de nodige extra bezoekers tot gevolg. En meer bezoekers is meer omzet. En meer blije ondernemers. Dat is waar we het voor doen!

 • Voor mijn webshop elcoverf.nl was ik op zoek naar iemand die mijn webshop kon optimaliseren. Er mag wel wat meer verkocht gaan worden. In mijn zoektocht kwam ik uit bij Madoo. Na het prettige eerste contact heb ik besloten dat zij m’n shop konden gaan optimaliseren. Zowel de SEO als de conversie is onderhanden genomen. En m’n webshop is zienderogen opgeknapt, daar ben ik ontzettend blij mee. Of de SEO optimalisatie gaat werken moet de tijd nog uitwijzen, maar de conversie optimalisatie is heel fijn. De shop is veel duidelijker geworden. Daarbij was ook de samenwerking heel fijn. Als ik vragen had werd er duidelijk op geantwoord. Toen ik ergens zelf niet uitkwam hebben ze zelf een filmpje voor me opgenomen waarmee het uiteindelijk wel is gelukt. Voordat ik met Madoo in zee ging heb ik ook bij anderen een offerte opgevraagd. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding bij Danny & Amanda prima in orde. Wanneer ik iemand spreek die ook een betrouwbare partij voor z’n website of webshop nodig heeft dan zal ik diegene graag Madoo aanbevelen.

  Elco van de Meijde
  Elco van de Meijde Schilder
 • We zijn er blij met de SEO & Conversie optimalisatie die jullie hebben gedaan en dat is mede te danken aan het feit hoe je hebt meegedacht, je mening hebt gegeven en ons van advies hebt voorzien; complimenten !

  Paul Fidder Rijsdijk & Fidder
 • Ik ben Mariska en ben gepassioneerd weddingplanner. Zo nu en dan kreeg ik een aanvraag voor een bruiloft, maar ik wilde meer. En dat begon wat mij betreft bij m’n website. Deze had ik al wel, maar leverde me niet genoeg op. Dat moest beter kunnen. En dus ben ik op zoek gegaan naar een SEO specialist om mijn website beter in Google vindbaar te maken. Ik kwam uit bij Madoo. Amanda pakte het voortvarend aan, haar communicatie was direct en heel professioneel en ze voelde voor mij als een betrouwbaar persoon waar ik graag mee wilde werken. Ze gaf aan m’n website beter vindbaar te kunnen maken, maar dat je er daarmee alleen niet bent: je wilt namelijk niet dat mensen zonder iets te doen weer je website verlaten, zei ze. En dus werd m’n website meteen geoptimaliseerd voor de conversie, om bezoekers te triggeren iets te doen op m’n website: contact met me opnemen. En dat alles tijdens een samenwerking die ik als zeer prettig heb ervaren. Amanda heeft hard gewerkt aan mijn website! En het resultaat mag er wezen: ik word inmiddels getoond op pagina 1 in Google waar ik ontzettend blij mee ben! Dus wil je je website laten optimaliseren zodat ook die van jou meer geld gaat opleveren? Dan zou ik je Madoo met veel vertrouwen aanbevelen.

  Mariska Kramer - De Bruin
  Mariska Kramer - De Bruin My Weddings

Conversie optimalisatie

Wanneer je door je klanten goed gevonden wordt in Google gaat natuurlijk de vlag uit. Terecht. Maar dan moeten we er ook nog voor zorgen dat je bezoekers niet weer binnen luttele seconden je website verlaten, want dat is nou zo ontzettend zonde! Helaas gebeurd dit vaak. En zo loop je alsnog klanten mis, gewoonweg omdat je bezoekers niet omgezet worden in klanten.

Om die reden is het belangrijk om je website te optimaliseren voor conversie: je wilt dat je bezoekers iets DOEN op je website. Een order plaatsen, contact opnemen, afspraak maken of een emailadres achter laten. Wat het doel ook is op jouw website of specifieke pagina, je wilt dat er resultaat voort komt uit het bezoek van jouw klant aan jouw website.

Er zijn ontzettend veel onderzoeken gedaan naar het gedrag van klanten op internet en hiervan zijn veel resultaten gepubliceerd. Daarom weten we tegenwoordig precies wat we moeten doen om onze klanten te “verleiden” op het internet. Zo kunnen bepaalde gekozen kleuren je website versterken, of juist afbraak doen aan hetgeen er geschreven staat. Je kan mensen in bepaalde richtingen “duwen” door de juiste afbeeldingen te gebruiken en ze “dwingen” tot het maken van een keuze, simpelweg omdat er maar 1 keuze is. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van technieken die je kan toepassen op je website om je klanten te verleiden datgene te doen dat jij wilt dat ze doen op jouw website.

Wie werken er aan je website?

Dat zijn wij! Danny & Amanda. Een goed team, omdat wij goed samenwerken, de communicatie gaande houden, elkaar aanvullen en ons werk ontzettend leuk vinden!

Waarom je website laten optimaliseren door Madoo?

 • Wij hebben de nodige trainingen gevolgd en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken
 • Wij hebben veel ervaring met optimalisaties
 • Wij zijn altijd goed bereikbaar
 • Wij zijn een gemotiveerd team en staan te springen om voor je aan de slag te gaan

Wat leveren wij?

 • Een website die goed vindbaar is
 • Een website die geld oplevert
 • Een fijne en duidelijke samenwerking
 • Je leert van ons de SEO technieken om deze ook na het optimaliseren te kunnen blijven toepassen

Ben jij klaar voor meer aanvragen, meer klanten en meer omzet?