WordPress website voor Fitnesscenterijburg

Fitness Center IJburg

Voor sportschool fitness center IJburg was er wel een website, maar die was half af en heel onoverzichtelijk geworden. Bovendien was deze niet lekker mee gegroeid met het bedrijf zelf. Wij mochten de nieuwe website maken! Net zoals we al deden voor de andere vestiging: Sky Fitness Almere.

Bij Fitness Center IJburg is iedereen welkom. Niet alleen topsporters en sport fanaten, maar ook je buurvrouw die vind dat ze nodig wat aan sporten moet doen (maar daarvoor echt wel even een drempel over moet). Dat uitgangspunt is heel duidelijk geworden op de nieuwe website, zowel door tekst als beeld.

Het sportaanbod is heel duidelijk en vrijwel overal ga je gemakkelijk over naar de call-to-action: de inschrijving. Deze verloopt via een externe software zodat nieuwe leden meteen op de juiste plek ingeschreven staan.

De klant schreef de teksten en leverde de afbeeldingen (grotendeels) aan. Wij maakten hiervan een mooi geheel, waarbij wij steeds de website bezoeker als uitgangspunt hebben genomen. Resultaat? Check het zelf.

KLANT

Fitness Center IJburg

OPGELEVERD

November 2021

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

De klant aan het woord

  • Zonder enige twijfel gingen we met Madoo in zee voor wat betreft de website voor onze nieuwe sportschool in Almere. De offerte was goed, de samenwerking was prima en het resultaat zijn we heel blij mee. Aanrader!

    Marieke Dolman
    Marieke Dolman Sky Fitness Almere & Fitness Center IJburg
Gerelateerde projecten
WordPress website voor Assetcheckers Group BV