WordPress website voor bruidsmodezaak

Hartenvrouw Bruidsmode

Hartenvrouw Bruidsmode hebben wij zien ontstaan. Al vanaf het allereerste begin, nog voordat er überhaupt een bruidsmode zaak was, wisten wij van de plannen en waren we betrokken voor de website. De zaak startte, maar groeide al snel uit de voegen.

Het bedrijf werd volwassen. De vraag werd groter en het aanbod veranderde. En dus was het tijd voor een grote nieuwe stap: een nieuw bedrijfspand. En met dat nieuwe bedrijfspand kwam ook een nieuwe uitstraling. En dus ook een nieuwe website.

Het hele design van de bestaande website ging op de schop. Alles is veranderd. De nieuwe website oogt luxueuzer, laat beter zien wat bruiden kunnen verwachten en past helemaal bij de nieuwe winkel.

Wat niet is veranderd, is de uitgebreide catalogus. We gebruiken nog steeds WooCommerce in catalogus modus om het assortiment aan de bruidjes te kunnen laten zien. Vanaf een catalogus pagina kunnen zij bij interesse meteen een afspraak inplannen.

Wij zijn enorm trots op het resultaat! Hoe vind jij het geworden?

KLANT

Hartenvrouw Bruidsmode Almere

OPGELEVERD

November 2020

Wat we hebben uitgevoerd

WordPress website maken, Catalogus voor de jurken in WooCommerce.

TEMPLATE

De dames van Hartenvrouw Bruidsmode aan het woord

Wat een toppers! Een prachtige website voor ons gemaakt waar we heel blij mee zijn.De service die ze ons geven is altijd snel en super! Ze denken mee met onze wensen (die veranderen nog wel eens ;) ) en we groeien samen naar een steeds betere website. Een aanrader voor iedereen die een professionele website wil met persoonlijke service.
js_loader
Gerelateerde projecten