talens shop in shop woocommerce webshop

Talens shop in shop

De kunstenaar is helemaal op z’n plek op deze website, want alles wat hij nodig heeft is hier te vinden. Oneindige hoeveelheden verf, kwasten, ezels en meer. Met bekende merken als Van Gogh, Bruynzeel, Sakura en meer kan een creatieveling die houdt van schilderen hier alles vinden.

De webshop was een feest om te maken. Qua design hadden we carte blanche met richtlijnen: we konden helemaal ons gang gaan binnen ruime kaders. En terwijl wij ons druk maakten om het design, ging de klant alvast aan de slag met het handmatig toevoegen van al deze producten. Wat een klus!

Na het design maakten we ook de techniek in orde: de betaal- en verzendmethoden stelden we in, het checkout proces testten we, de header en de footer werden gevuld en gestyled en de functionaliteiten liepen we door.

We koppelden Webwinkelkeur en ook het fulfillment center werd gekoppeld aan de website. En zo stond er, na lang en hard werken, een prachtige webshop waar we met heel veel plezier aan gewerkt hebben.

KLANT

De Vos verfvakcentrum

OPGELEVERD

April 2022

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Lorem Ipsum aan het woord

  • Zonder enige twijfel gingen we met Madoo in zee voor wat betreft de website voor onze nieuwe sportschool in Almere. De offerte was goed, de samenwerking was prima en het resultaat zijn we heel blij mee. Aanrader!

    Marieke Dolman
    Marieke Dolman Sky Fitness Almere & Fitness Center IJburg
Gerelateerde projecten
Wordpress webshop voor Perfect-age