WordPress webshop voor Creerens

Creerens

Ronald en Marianne van CreErens hadden een webshop in OpenCart. Hun bedrijf, dat ze samen vol passie runnen, liep goed, maar dat was niet vanwege de website. Hun OpenCart webshop was verouderd en er waren niet voldoende mogelijkheden voor vernieuwen en flexibiliteit.

We kwamen met elkaar in contact en Ronald en Marianne legden hun grote wens neer: dat bezoekers zelf op hun website producten konden ontwerpen. Dat geeft de klant meer mogelijkheden en dit fantastisch gemotiveerde team meer tijd. Want dat zou hun veel mailtjes over en weer schelen.

In OpenCart was de mogelijkheid tot een product designer er niet, maar met een WooCommerce webshop zou dit wel mogelijk worden. En zo startte ons mooie traject, waarbij we de OpenCart webshop migreerden naar WooCommerce.

Ronald was enorm bedreven met de product designer. Het was veel werk om deze voor alle producten goed in te stellen, maar jee, het resultaat mag er zijn.

KLANT

CreErens

OPGELEVERD

Maart 2021

Wat we hebben uitgevoerd

Webdevelopment / Hosting / Webshop migratie OpenCart naar WooCommerce

SOFTWARE & TEMPLATE

Lorem Ipsum aan het woord

  • Zonder enige twijfel gingen we met Madoo in zee voor wat betreft de website voor onze nieuwe sportschool in Almere. De offerte was goed, de samenwerking was prima en het resultaat zijn we heel blij mee. Aanrader!

    Marieke Dolman
    Marieke Dolman Sky Fitness Almere & Fitness Center IJburg
Gerelateerde projecten