Gratis werken in de cloud met Boxu

 In Diversen

Gratis werken in de cloud doe je met Boxu. Boxu staat voor flexibiliteit. Je werkt aan je documenten, ook wanneer je geen internet hebt. Zodra je wel weer verbinding maakt met het internet worden je documenten gesynchroniseerd met je Boxu account.

Al langere tijd zaten wij er tegenaan te hikken: het werken in de cloud. We waren gewend te werken vanaf onze lokale laptops en documenten naar elkaar te mailen… SAY WHAT?!! Ja echt… Wij, uiteindelijk toch een IT bedrijf, werkten wat dat betreft nog in het stenen tijdperk. We mistten de flexibiliteit, het altijd en overal moeiteloos kunnen werken.

Maar toen ontdekten we Boxu

We waren op een evenement waar we iemand van Boxu ontmoetten. Hij wist ons al snel te overtuigen, er was dan ook niet veel voor nodig. Hij liet ons zien hoe makkelijk Boxu werkt. Dat je gemakkelijk vanaf je PC kan blijven werken en je documenten automatisch gesynchroniseerd worden met je Boxu account.

Hoe werkt werken in de cloud met Boxu?

Bij Boxu maak je een eigen account aan welke altijd toegankelijk is zodra je internet in de buurt hebt. Bovendien duurt het aanmaken van een account nog geen minuut. Het is echt zo gepiept. Daarna download je de Boxu client, die documenten op je PC synchroniseert met je Boxu account. En klaar!

Kosten werken in de cloud

Bij Boxu krijg je 1GB gratis ruimte om mee te werken. Wanneer je alleen documenten in Boxu hebt staan heb je daar voorlopig ook echt ruim voldoende aan.

Maar wil je ook afbeeldingen en andere zwaardere bestanden bewaren dan kan je extra ruimte bijkopen. En de kosten daarvoor zijn heel erg laag. Slechts €0,22 per gigabyte per maand.

De voordelen van Boxu

  • Gemakkelijk te gebruiken op PC, laptop, tablet en mobiel. Voor Windows, Android en Apple
  • Het Boxu datacenter staat in Nederland
  • Boxu is zeer goed beveiligd
  • Je data en documenten zijn en blijven van jou
  • Gemakkelijk je documenten delen met anderen
  • Gratis tot 1GB (en anders heel goedkoop)

Gratis werken in de cloud

Hoe kan je je aanmelden bij Boxu?

Klik op deze link en meld je aan bij Boxu. Volg de stappen zoals genoemd door Boxu en DONE!

We wensen je heel veel gemak toe! Gratis werken in de cloud doe je met Boxu.

werken in de cloud Nederland

Laatste berichten

Laat een bericht achter

Wordpress en de AVG