Solliciteren bij Madoo

Vul hier onder het formulier in

Waarom Madoo?

 • Een gezellige team
 • Makkelijk bereikbaar
 • Veel flexibiliteit
 • Vergoeding naar prestatie
We willen graag weten wie bij ons wil werken ;)
Laat dit veld leeg als je een open sollicitatie wil versturen
Link naar je digitale portfolio of jouw website
We gebruiken je gegevens alleen voor het beantwoorden van jouw sollicitatie. Zie ook onze privacy verklaring.
We gebruiken je gegevens alleen voor het beantwoorden van jouw sollicitatie. Zie ook onze privacy verklaring.

Dit zeggen onze stagiairs

 • Ik kwam bij toeval Madoo tegen toen ik opzoek was naar een stage voor mijn opleiding (Communication & Multimedia Design). Toen ik hen een mailtje stuurde waren zij meteen super enthousiast, want zij waren net weer toe aan een stagiair in hun bedrijf. Ik heb tijdens mijn stage vele leuke opdrachten gedaan, van volledige websites in Wordpress voor klanten bouwen tot flyers en vrachtwagen reclame ontwerpen. Nu mijn stage er op zit ben ik de eerste werknemer van Danny en Amanda en nu leer ik nog veel meer leuke dingen. Stage lopen bij Madoo is dus super leuk!

  Andrick Sloot
  Andrick Sloot Stagair webdevelopment/UX
 • Madoo is als kleinschalig bedrijf een goede kans om het maken van Wordpress websites voor MKB'ers te leren. Je maakt het volledige proces mee van het ontmoeten met de klant tot de laatste puntjes op de i zetten op de website. Tijdens het maken van de websites met Wordpress builders kan je UX design mooi naar voren laten komen en hier en daar krijg je de kans met visueel ontwerp je gang te gaan wanneer er bijvoorbeeld social media posts of flyers gemaakt moeten worden. Na een stage bij Madoo kan jij met gemak wordpress websites maken!

  Thijs Bordewijk
  Thijs Bordewijk Stagair webdevelopment/UX
 • Na een lange zoektocht naar een stageplek kwam ik terecht bij Madoo. Ze waren opzoek naar een stagiair webdevelopment/UX. Dit paste perfecte bij waar ik naar op zoek was. Na het solliciteren kreeg ik snel een enthousiaste telefoontje van Amanda. Ik mocht vanuit school uit mijn korte en lange stage bij één bedrijf doen. Dus 30 weken lang ben ik hier als stagiaire werkzaam geweest. Waarbij ik de in’s en out’s van Wordpress heb geleerd. Bij Madoo wordt je even kort vastgehouden en daarna als ze zien dat je het snapt, laten ze je volledig los (niet helemaal natuurlijk) en krijg je verschillende projecten voor je bord geschoteld. Ik heb hier voornamelijk mijn goede expertise in UX goed naar voren kunnen halen en alles mooi verwerkt met mooie visuals. Tenslotte heb ik op een efficiënte manier leren omgaan met klanten. Dit alles samen heeft gezorgd voor mooie responsive Wordpress websites.

  Shinato Hertsberg
  Shinato Hertsberg Stagair webdevelopment/UX
 • Voor mijn studie (Communication and Multimedia Design) was ik op zoek naar een korte stage van 10 weken. Ik had verwacht dat het moeilijk zou zijn om in zo’n korte periode mijn draai te vinden bij een bedrijf en veel te kunnen leren. Madoo heeft echt laten zien dat dat niet het geval is, doordat ik in deze periode veel heb geleerd over het maken van websites met Wordpress. Samen met de andere stagiaires werd ik goed begeleid over het programma waardoor ik zonder enige ervaring best handig ben geworden hierin. Het leuke aan deze stage vond ik dat er veel variatie zat in het werk omdat je met  meerdere projecten tegelijker tijd bezig bent en je eigen ideeën over projecten ook echt werden gewaardeerd. Ook de sfeer in het bedrijf is heel gemoedelijk waardoor ik elke dag met plezier hierheen ging. Al met al een leuke plek om stage te lopen!

  Kim te Kolste
  Kim te Kolste Stagair webdevelopment/UX
 • In eerste instantie was ik van plan om stage te lopen bij het bedrijf waar ik al sporadisch werkzaamheden voor verrichtte. Ik heb hier toch vanaf gezien omdat ik hier voor mijn gevoel minder van zou opsteken. Ik ben dus toch opzoek gegaan naar een andere stageplek. Ik zocht naar een plek waarin ik mijn wordpress skills verder zou kunnen ontplooien. Madoo was gespecialiseerd in het maken van wordpress sites voor Mkb’ers. Mijn solicitatie gesprek verliep erg goed en ik kon snel beginnen. Mijn tijd bij Madoo was erg leerzaam en aangenaam. De stagebegeleiders deden altijd hun best om ons interessante projecten te geven, ondanks dat we met een redelijk grote groep waren. Tijdens mijn tijd bij Madoo heb ik veel mogen leren, het was altijd gezellig en je voelt je snel erg welkom.

  Nathan Stuger
  Nathan Stuger Stagair webdevelopment/UX
 • Voor mijn studie heb ik een stage van 10 weken bij Madoo gelopen. De stage heb ik als leuk ervaren, je leert te werken met Wordpress en de verschillende templates. Madoo begeleid je goed tijdens de stage en helpt je bij het verbeteren van vaardigheden. Zelfs tijdens de Covid-19 uitbraak kon ik stage bij Madoo blijven lopen en werd ik zo goed geholpen dat ik op afstand aan de slag kon. Je leert hoe het is om dingen toe te passen in praktijk en dit gaat mij zeker helpen bij toekomstige projecten.

  Tess Smit
  Tess Smit Stagair webdevelopment/UX
 • Ik heb bij Madoo 10 weken stage gelopen voor mijn studie. Ik vond het heel leerzaam en leuk. Ik heb interessante opdrachten gekregen waar veel variatie in zat. Het team van Madoo is erg gezellig en ik kon altijd al mijn vragen kwijt. Zelfs in de Corona tijd, hebben Amanda en Danny mij altijd goed begeleid. Ik heb veel over Wordpress geleerd en over contact met klanten.

  Tessa de Natris
  Tessa de Natris Stagair webdevelopment/UX