alpha-meppel

Alpha Meppel

Alpha Meppel is dé plek waar je terecht kan voor het trainen van én met je hond! Een hondenschool met een uitgebreid aanbod van trainingen en cursussen. Want ook de trouwe viervoeters zijn niet snel uitgeleerd.

Voor de hondenschool was een nieuwe website noodzakelijk, zodat hondenbaasjes zich gemakkelijk kunnen aanmelden, nadat ze het uitgebreide aanbod hebben bekeken. En bij de aanmelding kan er bovendien direct betaald worden. Super handig voor de inspirerende ondernemer achter deze hondenschool!

De vele goeie foto’s op de website i.c.m. de duidelijke informatie geeft de bezoeker een heel duidelijk beeld van het aanbod. En wij maken het makkelijk op de website door belangrijke informatie niet te verstoppen en men duidelijk te laten zien waar de info te vinden is en waar direct aangemeld kan worden.

KLANT

Alpha Meppel BV

OPGELEVERD

Juni 2023

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Wat onze klant zegt

Madoo | Websites en webshops voor het MKB
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 69 recensies
beoordeel ons op
Geweldig! Toppers van de bovenste plank!Ik heb een nieuwe website laten maken door Madoo en deze was vrij complex te noemen. De mensen van Madoo denken creatief mee en "kan niet" komt niet voor in hun woordenboek. Er staat nu een mooie frisse website te glimmen op internet die ook zeer goed functioneert! Heel erg blij mee :-)
Reactie van de eigenaar: Dank je wel Raymond! Bedankt voor de fijne woorden, het was een mooie uitdaging met een prachtig resultaat!
js_loader
Gerelateerde projecten