caro-cosmetics

Caro Cosmetics

Caro Cosmetics is de groothandel in nagelstyling artikelen. Een groot assortiment producten voor professionele nagelstylisten. De bestaande webshop was erg verouderd, dus tijd voor vernieuwing.

Wij vernieuwden met name het design: met het logo als uitgangspunt, kwamen we al snel uit op goud-tinten. Duidelijke categorie-banners en CTA buttons leiden de bezoekers direct de webshop in. Omdat Caro Cosmetics veelal B2B verkoopt, is er een mooie module voor het kunnen toekennen van kortingen ingebouwd. Super fijn voor de zakelijke (groot)afnemer!

KLANT

Caro Cosmetics

OPGELEVERD

November 2022

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Onze klant aan het woord

Bij de eerste realisatie van onze woocommerce webshop jaren geleden was Madoo al in de race omdat ze een goede en betrouwbare indruk hadden gemaakt, nu bij onze recente nieuwe webshop wel voor Madoo gekozen vanwege de goede eerste indruk. Ze hebben dit helemaal waargemaakt, een hele prettige partner die goed luistert en meedenkt met de wensen die we hadden. Dat heeft geresulteerd in een prachtig resultaat! Van harte aanbevolen als je een mooie webshop wilt tegen een zeer acceptabele prijs!
js_loader
Gerelateerde projecten