magnetenkopen.nl_

Magnetenkopen.nl

De bestaande webshop van magnetenkopen.nl was niet meer naar wens van de klant. Het was dan al weliswaar een WooCommerce webshop, de layout paste niet bij de professionaliteit van de webwinkel en ook de gebruiksvriendelijkheid was ver te zoeken.

That’s where we came in. Wij hebben de bestaande webshop helemaal onder de loep genomen, hebben een nieuwe layout gemaakt en hebben ervoor gezorgd dat bezoekers gemakkelijker kunnen vinden wat ze zoeken. Dit zal gaan zorgen voor een betere conversie.

KLANT

Scope Webwinkel

OPGELEVERD

Juli 2020

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten