elements-cosmetics

Elements Cosmetics

Hoe tof is het, als je voor iemand een 2e keer een website maken mag?!

Dat was het geval bij Karin van Elements Cosmetics. Al jaren trouwe klant van ons en eerder maakten wij haar webshop. Nu was het tijd om haar informatieve website voor haar schoonheidssalon te vernieuwen.

Het logo en kleurgebruik veranderde niet, dus dat werd ons uitgangspunt. Waar eerder het blauw de boventoon voerde, gebruikten we nu vooral de roze tinten. Dat gaf meteen een heel ander gevoel! We maakten de website met meer ronde vormen, om het gevoel van rust te versterken. Door goede foto’s, ook van Karin zelf, maakten we de website persoonlijk en leer je Karin alvast een beetje kennen voordat je bij haar bent geweest.

Het voornaamste doel van de website, naast informeren en overtuigen, is dat mensen direct een afspraak kunnen inplannen. En dat is gelukt! Op de manier zoals het beste bij Karin en haar wensen past.

Weer een WordPress website waar we ontzettend trots op zijn!

KLANT

Elements Cosmetics

OPGELEVERD

Januari 2023

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Karin aan het woord

  • Ik was al enige jaren klant bij Danny en Amanda en mijn webshop was echt aan vernieuwing toe. Ze deden me een mooi voorstel voor de vernieuwing van mijn shop. Het voorstel was duidelijk en liet geen ruimte nvoor twijfels. Ik was meteen om. Samen gingen we werken aan mijn nieuwe en moderne webshop. De samenwerking verliep ontzettend goed: duidelijk en eerlijk. We hadden regelmatig contact over de voortgang. En het resultaat van die mooie samenwerking mag er zijn: ik heb een mooie, frisse, moderne en gebruiksvriendelijke webshop waar ik ontzettend blij mee en trots op ben! Het was me de investering meer dan waard, ik heb echt waar voor m’n geld gekregen. De vakkundigheid, het eerlijke advies, de fijne samenwerking en de betrouwbaarheid, ze waren iedere euro waard. Al regelmatig adviseer ik E-Business Solutions bij collega ondernemers omdat ik gewoon zo blij met ze ben.

    Karin Breugelmans
    Karin Breugelmans Elements Cosmetics
Gerelateerde projecten