fbpx
woocommerce webshop biologische artikelen delisouth

DeliSouth

Van een OpenCart webshop naar een WooCommerce webshop… Doen we!

De OpenCart webshop van DeliSouth volstond niet meer. Er waren vrijwel geen uitbreidingen meer mogelijk en het design moest nodig aangepakt worden. Beiden waren geen optie binnen OpenCart.

Toen kwam de optie WooCommerce en die pastte deze opdrachtgever fantastisch. De gehele bestaande webshop hebben we gemigreerd naar WooCommerce.

Met zijn webshop levert deze klant zowel aan consumenten, als ook aan de zakelijke markt. Middels de B2B voor WooCommerce plugin hebben we er een hybride webshop van kunnen maken, die aan beide klantgroepen kan leveren.

Iedere gebruiker kan gemakkelijk online bestellen en krijgt zijn/haar korting automatisch berekend na inloggen. Voor de zakelijke markt is een colli aantal in te stellen en zelfs sommige productcategorieën zijn voor bepaalde klantgroepen niet zichtbaar. Ideaal!

KLANT

DeliSouth

OPGELEVERD

Januari 2021

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

De klant verteld

  • “De samenwerking met Madoo heb ik als zeer prettig ervaren. Samen hebben we mijn webshop overgezet van OpenCart naar WordPress/WooCommerce. Dat was een intensief traject waarbij ikzelf de mogelijkheid had om veel zelf te doen. Dat vond ik erg fijn. Steeds wanneer ik vragen had m.b.t. content en producten werden die door Danny en Amanda beantwoord en kon ik weer verder, terwijl zij zich bezig hielden met het design en de techniek. Je merkt echt dat ze zich richten op het MKB en dat past heel goed bij mij. De kennismaking bij Madoo op kantoor in Weesp was leuk: kleinschalig en geen bombarie. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik zeer goed. Ik zou het team van Madoo graag aanbevelen bij mijn mede KMB’ers!”

    Frank Tillemans DeliSouth
blank
Gerelateerde projecten
Online catalogus in woocommerce voor Haka Lelystad