banjers-kanjers

Banjers & Kanjers

Een stel vrienden dat samen een kinderkleding webshop wil gaan beginnen, puur vanuit hun eigen hobby en passie. Dat is een vrolijke start! Net als de huisstijl, die speciaal voor deze webshop ontwikkeld werd.

De beste artikelen werden ingekocht, er werden eigen foto’s gemaakt en samen met de mooie vormgeving kreeg de webshop steeds meer vorm. Deze webshop eigenaren kunnen winkelwagen marketing toepassen, kortingscodes uitdelen naar hartelust, product combinaties aanbieden en nog veel meer.

KLANT

Banjers & Kanjers

OPGELEVERD

April 2020

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten