[mk_revslider id=”webshop-laten-maken”]

Een Magento webshop laten maken

For serious online business

Een Magento webshop laten maken betekend: serieus met je webshop bezig zijn. Want Magento is de webwinkel software die wat zwaarder is (en zeer uitgebreid qua opties) en bij uitstek geschikt is voor grote tot zeer grote webshops.

De voordelen van Magento

De voordelen van Megento zijn groot. Allereerst is het een Open Source CMS systeem: een Content Management Systeem dat vrij te verkrijgen en te gebruiken is. Je betaald voor het gebruik van Magento zelf dus helemaal niks. Daar wordt de portemonnee (en z’n eigenaar) blij van! Daarnaast zijn er voor Magento heel erg veel prachtige templates te verkrijgen die jouw shop die onweerstaanbare uitstraling geven en die ervoor zorgen dat je webshop mobile responsive is. Dat betekend dat het gebruik van de webshop op mobiele apparaten ook heel goed en gebruiksvriendelijk werkt. En zoals het een goede webshop software betaamt is een betaalmethode gemakkelijk te installeren, zijn er diverse talen en valuta’s beschikbaar, is de shop uit te breiden qua functionaliteiten en zijn er de juiste tools om ook je SEO goed op te zetten.

Er zitten ook een paar nadelen aan Magento, die we je niet willen onthouden. Zo is Magento een best zwaar systeem door de technische complexiteit “aan de achterkant”. Dit betekend dat Magento niet heel erg snel is, vaak heb je daardoor een apart hostingpakket nodig. Een zogenaamd shared hostingpakket kom je bij Magento vaak niet goed mee weg. De hosting kosten voor je Magento webshop kunnen hierdoor behoorlijk oplopen. Daarnaast duurt het soms eventjes voordat je als webshop eigenaar Magento helemaal door hebt.

Beide punten zijn niet onoverkomelijk, maar het is wel goed om ze even te weten.

 • Zeer tevreden met de service en het vakmanschap van Danny en de zijnen. Ik bouw en onderhoud zelf Magento-based webshops maar als het te moeilijk wordt, is het erg prettig te kunnen terugvallen op deze vaklui. En laten we eerlijk wezen: ook webdesign is een ambacht! Dank je wel voor je goede service, prettige communicatie en snelle maar vooral goede en sluitende oplossingen voor ieder probleem dat ik jullie voorleg!

  Cyrano de Belfort

Magento template aanpassen

Een Magento template aanpassen naar jouw eigen wensen en eisen is natuurlijk een vereiste. Want jouw webshop moet jouw uitstraling krijgen, jouw look en feel. En alleen door een Magento template aan te passen wordt deze uniek.

Wanneer je Magento webshop jouw eigen look en feel heeft, pas dan zie je dat het echt jouw shop aan het worden is.

Magento template maken

Is alleen het aanpassen van een template niet genoeg? Wil je zelf een Magento template laten maken waarin al jouw wensen en eisen verwerkt worden? Waarin jouw technische functionaliteiten worden geschreven en je dus eigenlijk een webshop op maat krijgt, met de functionaliteit van Magento erachter?

Ook dat is mogelijk. Je website is dan helemaal naar jouw wens, helemaal op maat gemaakt. Het is niet goedkoop, maar dan heb je wel alles wat je zoekt.

Magento webdesign

Je las het eerder al even: voor Magento zijn ontzettend veel reeds ontworpen templates te verkrijgen. En het is ook echt aan te raden om daar gebruik van te maken. Want de templates die er zijn, zijn ontzettend mooi. Het zijn er heel veel. En bovendien kloppen ze allemaal qua functionaliteit: alles wat ontworpen is zit erin en werkt naar behoren (zoals je mag verwachten). Daarnaast is het vele malen aantrekkelijker vanwege de kosten. Een Magento template heb je al voor iets minder dan €100. Wil je een Magento webwinkel helemaal van scratch af aan laten ontwerpen, dan ben je al gauw €15.000 verder. Dat is dus nogal een verschil! Daarnaast is een template installeren binnen enkele minuten gedaan, terwijl het ontwerpen vaak maanden in beslag neemt.

Door gebruik te maken van een template is jouw Magento webdesign dus binnen een handomdraai geregeld. Super snel, super mooi, super handig!

iDeal installeren in Magento

Geen Nederlandse webshop is compleet zonder de mogelijkheid om met iDeal te betalen. iDeal is de meest gangbare betaalmethode in Nederland. iDeal installeren in Magento is iets dat we al vaak gedaan hebben. Of je nu gebruik maakt van je bank of van de diensten van een betaalprovider: het maakt ons niet uit. Wij zorgen ervoor dat iDeal, en eventuele andere betaalmethoden, netjes werken in je Magento webshop.

Magento 2

Magento 2 is de meest recente versie van Magento. Magento 2 is eind 2015 gelanceerd en ten opzichte van z’n voorganger Magento 1 is er veel veranderd. Allereerst is Magento 2 ontworpen voor mobile first: de weergave op mobiele apparaten. Daarna is het design verder ontwikkeld voor desktops en laptops. Daarnaast is er echt aandacht besteed aan de opties voor de SEO, waaronder een integratie met Google Analytics enGoogle Adwords en zoekmachine vriendelijke URL’s. Daarnaast is Magento ook sneller gemaakt en is er aandacht besteed aan de beveiliging, die met de jaren natuurlijk steeds belangrijker wordt.

Magento specialist Amsterdam

Wij zijn Magento specialist en gevestigd in Naarden, zeer vlakbij Amsterdam. Wij hebben al meerdere Magento webshops mogen maken en onderhouden en weten onze magento wegen te bewandelen inmiddels.

Magento SEO optimalisatie

Magento SEO optimalisatie is essentieel als je je Magento webshop hoger in Google wilt krijgen. Want wanneer de basis van je webshop is ingericht op een goede vindbaarheid, sta je 10-0 voor op je concurrenten.

Want natuurlijk is er AdWords. Google betalen om hoog in de resultaten naar boven te komen. Maar je bent dan altijd afhankelijk van een budget, iedere campagne weer. En voor iedere klik betaal je, ongeacht of deze persoon ook een klant wordt.

Hoe ideaal zou het zijn als je niet voor iedere klik hoeft te betalen? Dan mensen wel duizend keer op je link kunnen klikken, zonder dat jij vervolgens leeg loopt op je marketing budget?

Dan kan, als je de SEO technieken goed toepast op je Magento webshop.

Shopping app voor Magento

Naast het bouwen van je webshop in Magento kunnen we je ook helpen om een shopping app voor Magento te ontwikkelen. Want wanneer je een Magento webwinkel hebt is het natuurlijk een droom om ook nog eens je eigen shopping app te hebben. Net zoals Wehkamp of Zalando, maar dan helemaal van jou. En dat is nu gemakkelijker dan je denkt!

Het is bewezen dat met het gebruik van een shopping app de omzet van de webshop tot wel 50% kan stijgen. Dat is dus echt gigantisch! En dat alleen maar omdat de gebruiksvriendelijkheid op mobiel dan wel zo groot is dat bezoekers dan echt niet meer afhaken.

Door een nieuwe tool is het nu ook voor kleinere bedrijven mogelijk geworden om een shopping app voor hun Magento shop te ontwikkelen. Wanneer je een Magento webshop wilt laten maken kunnen we deze optie uiteraard meteen voor je uitvoeren zodat je je bezoekers ultiem shopping comfort kunt bieden.

Magento hulp in het Nederlands

Magento hulp in het Nederlands is wel zo makkelijk. Gewoon, begrijpelijk, in je eigen taal uitleg over Magento. Uiteraard spreken wij ook Engels, maar als je op zoek bent naar Nederlandse Magento Support dan zit je bij ons goed.

Dus kan jij wel wat hulp gebruiken bij je Magento webshop? Support bij technische aanpassingen of heb je gewoon geen tijd (of zin) meer om je webshop bij te houden? Neem contact met ons op, dan helpen we je verder.

Wie werken er aan je website?

Dat zijn wij, Danny & Amanda. Het team van Madoo. Super gemotiveerd, serieus en een heel goed team dat van aanpakken weet. We maken goed werkende websites en webshops en dat doen we met ontzettend veel plezier. Ons enthousiasme wordt ook opgemerkt door onze klanten. Is dat je al opgevallen in de testimonials?

Ook met jou gaan we graag een mooie samenwerking aan om zo voor jou die iedeale website neer te zetten. We kijken er naar uit!

Waarom Madoo?

 • 10 jaar ervaring met het bouwen van webshops
 • Jouw wensen + onze kennis = perfect eindresultaat
 • Altijd goed bereikbaar
 • Wij zijn enorm gemotiveerd
 • Ook je hosting bij Madoo: complete dienstverlening
 • Wij zijn een goed team!

Wat leveren wij?

 • Een responsive webshop waarin jouw wensen verwerkt zijn
 • Een webshop die je zelf kan onderhouden
 • Een webshop die goed vindbaar is
 • Een webshop die geld oplevert
 • Betrouwbare hosting
 • Een fijne samenwerking

Voordelen Magento

 • De software is gratis te verkrijgen en gebruiken
 • Zeer geschikt voor grotere bedrijven en dito webshops
 • Gebruiksvriendelijk: gemakkelijk zelf je webshop onderhouden
 • Vele templates te verkrijgen voor een geweldig design
 • Responsive: ook de weergave op mobiele apparaten is heel erg goed

Waar wacht je nog op? Push the button!