website-laten-maken-voor-taxibedrijf

Bart Taxi

Bart had een duidelijke missie: een duidelijke website die ook daadwerkelijk klanten zou gaan opleveren. Want Bart had wel een website, maar die voldeed niet aan de wensen en leverde al helemaal geen klanten op.

Hij betaalde zich scheel aan advertenties binnen Google. Door de website zelf beter vindbaar te maken, kan Bart dit gaan afbouwen. Voor iedere plaats in de regio hebben we een landingspagina gemaakt, waarop volop is ingezet op de organische vindbaarheid.

De website is gebouwd met het mobile-first idee: met name mobiele gebruikers zullen de website van Bart taxi gebruiken wanneer zij ergens buiten zijn en een taxi willen bestellen. Daarom is deze website daarop volledig gericht. Op mobiel zijn er bijvoorbeeld buttons beschikbaar, terwijl die op de laptop of desktop niet zichtbaar zijn.

De website staat als een huis en levert nu al klanten op. Wat een ontzettend fijne samenwerking weer.

KLANT

Bart Taxi

OPGELEVERD

April 2019

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE

WAT BART ZELF ZEI:

  • Al na het eerste gesprek met Madoo waren wij overtuigd van hun kunnen. Niet eerder had iemand het met ons gehad over landingspagina’s, maar Madoo wel. En omdat de vindbaarheid van mijn nieuwe website belangrijk is, heeft me dat volledig overtuigd. In duidelijk overleg met ons is er een prachtige website gemaakt. Een die ik helemaal geweldig vind, maar die bovenal klanten oplevert. Amanda maakte alle landingspagina’s, inclusief de teksten, en daar zijn we heel erg blij mee. Madoo krijgt van mij een absolute 10!

    Bart Papenburg
    Bart Papenburg Bart Taxi
Gerelateerde projecten
responsive joomla website voor online theorie oefenenwebsite-laten-maken-voor-tattoobedrijf