Wheelerz fietsen Amsterdam
Wheelerz fietsen webshop Amsterdam
Wheelerz WooCommerce webshop
WooCommerce webshop voor Wheelerz fietsen Amsterdam
Wheelerz webshop
Fietsenwinkel webshop Amsterdam
Fietsenwinkel webshop laten maken
Wheelerz fietsenwinkel webshop
woocommercewebshop voor fietsenwinkel

Wheelerz

De heren van Wheelerz hadden wel een webshop, maar niet een waar ze blij mee waren. Laat staan dat ze er trots op waren… De oude webshop weerhield ze van het kunnen maken van stappen en dus werd het hoog tijd voor een nieuwe webshop.

Deze nieuwe webshop hebben we ontwikkeld in WordPress, met uiteraard WooCommerce voor de webshop functionaliteit. De gehele webshop hebben we opgezet. Wheelerz gaf ons de input en wij hebben alles toegevoegd.

We importeerden vele producten en hebben een koppeling tussen de leverancier en de webshop gerealiseerd zodat de voorraden altijd kloppen. Daarnaast hebben we de verzend- en afrekenmethodes geïnstalleerd en de webshop helemaal naar wens opgeleverd.

Deze webshop is gebouwd als multishop, want ook de brommers zullen nog toegevoegd gaan worden.

KLANT

Ramora B.V.

Wat we hebben uitgevoerd

Webdevelopment / SEO Optimalisatie / Conversie optimalisatie / Product import / Voorraad beheer koppeling met leverancier

OPGELEVERD

Juli 2018

SOFTWARE & TEMPLATE

WordPress & WooCommerce.

Template: Porto.

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
Stapel Boeken webshop in WordPresswebsite voor Agathon Loopbaanbegeleiding