website voor voedingssupplementen
voedingssupplementen website
voedingssupplementen webshop
website voor voedingssupplementen laten maken
responsive website voor voedingssupplementen

Lepicol

Een website voor het voedingssupplement Lepicol. Dat kunnen wij maken!

Met veel plezier hebben wij gewerkt aan de website, waarvan het ontwerp helemaal was uitgewerkt door de klant. Wij hebben het template met de juiste functionaliteiten erbij gezocht en het ontwerp er helemaal in geïntegreerd.

Zo hebben we een masonry grid gemaakt op de voorkant, waarbij afbeeldingen van verschillende formaten gebruikt worden en weergegeven worden in een overzichtelijk en mooi uitziend grid.

Verder hebben we een plattegrond toegevoegd, een contactformulier en uiteraard de informatieve pagina’s.

Indien de wens bestaat kunnen we deze website in de toekomst nog omzetten naar een webshop, waar het product dan direct besteld zou kunnen worden.

KLANT

Verasan B.V.

OPGELEVERD

November 2018

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
responsive website voor bruidsmodewinkel