responsive website voor mobiele app

iMove mobiele app

Eric is de eigenaar en oprichter van de iMove mobiele app. De enige hardloop app in Nederland waarbij je aan de hand van je prestaties persoonlijke feedback krijgt van je coach.

Maar dat is niet wat de website uitstraalde. Er stond te veel op en het was niet duidelijk waar het nou eigenlijk precies om ging.

Dat hebben we samen bepaald en toen zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe en duidelijke homepage, die maar om 1 ding draait: uitleggen wat de app is en wat je ermee zal bereiken.

De nieuwe homepage is hiermee veel overzichtelijker geworden en leidt bezoekers gemakkelijk naar het eindpunt in de site: zich aanmelden voor deze geweldige dienst.

KLANT

iMove Nederland

OPGELEVERD

December 2018

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE

WAT ERIC ZELF ZEI:

  • Voordat ik mijn website toevertrouwde aan Danny & Amanda heb ik eerst het portfolio bekeken. Dat gaf me al het nodige vertrouwen en na het eerste gesprek was alles helemaal duidelijk voor me. Zij mochten aan de slag met mijn nieuwe homepage. De samenwerking was erg positief. Ik had het gevoel dat ik snel begrepen werd. Het is soms moeilijk uit te leggen welke ideeën je hebt. Madoo heeft dat goed vertaald naar een prachtige site. Een website die moest veranderen van kleine, lokale onderneming naar een landelijke onderneming met merknaam. Ik zou Madoo dan ook zeker aanbevelen. Door de betrokkenheid, makkelijke toegankelijkheid en kwaliteit van de geleverde website. Ze zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en proberen daar ook zeker op te sturen, zonder dat er kennis is van de sector. Zeer goed!

    Eric Ruiter
    Eric Ruiter iMove Nederland
Gerelateerde projecten
responsive webshop voor nachtkleding