website voor een bruidsmode winkel
website voor een bruidsmode zaak
website laten maken voor een bruidsmode winkel
website laten maken voor een bruidsmode zaak
webshop laten maken voor een bruidsmode winkel
webshop laten maken voor een bruidsmode zaak
website voor hartenvrouw bruidsmode almere
trouwjurken webshop laten maken
website voor een trouwjurken winkel laten maken
website voor meubel winkel

Leo’s Meubeldiscount

Leo is al lang klant bij ons. En daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee! Leo heeft een meubelwinkel in Almere waar hij white wash meubelen en zelf gemaakt steigerhouten meubelen verkoopt.

Lang geleden maakten we al een website voor Leo, toen nog in Joomla. Maar de website werd oud en was aan vervanging toe. Toen was het dus aan ons om een betere website te maken en that’s what we did!

De nieuwe website heeft een mooiere uitstraling gekregen, duidelijke call-to-actions en is bovendien veel beter vindbaar dan de oude website.

De webwinkel functionaliteit hebben we omgezet naar een catalogus functionaliteit. Op deze manier kan Leo zijn producten gemakkelijk toevoegen en worden ze op een mooie manier getoond op de website, waarbij er ook nog gebruik gemaakt kan worden van filters.

KLANT

Leo’s Meubeldiscount Almere

OPGELEVERD

November 2018

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE

RESULTAAT SEO OPTIMALISATIE:

resultaat-seo-losmeubeldiscount-2

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
responsive website voor voedingssupplementresponsive website voor sport app