fbpx
leidsch-loonbedrijf

Leidsch Loonbedrijf

Een website maken voor een loonbedrijf is ons niet vreemd. Eerder maakten we al de website voor een loonbedrijf uit Wolvega en nu was de website voor het Leidsch Loonbedrijf toch wel heel erg aan vernieuwing toe.

De nieuwe website kreeg een heel ander jasje dan de oude. Veel vlotter, overzichtelijker en mooier. Deze nieuwe website maakten we met WordPress, een van onze favoriete software systemen.

De website is puur informatief. Dus veel content en afbeeldingen, wat meteen goed weergeeft wat ze precies doen. Het was een mooi project om aan te mogen werken en een hele fijne samenwerking! Bekijk snel het resultaat.

KLANT

Leidsch Loonbedrijf

OPGELEVERD

September 2018

Wat we hebben uitgevoerd

Webdevelopment

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
responsive wordpress website voor promotie van boek