website voor een bruidsmode winkel
website voor een bruidsmode zaak
website laten maken voor een bruidsmode winkel
website laten maken voor een bruidsmode zaak
webshop laten maken voor een bruidsmode winkel
webshop laten maken voor een bruidsmode zaak
website voor hartenvrouw bruidsmode almere
trouwjurken webshop laten maken
website voor een trouwjurken winkel laten maken
responsive website voor bruidsmodewinkel

Hartenvrouw Bruidsmode

Elma en Yvette van Hartenvrouw Bruidsmode hadden een missie: een nieuwe bruidsmode winkel openen in Almere en bruidjes blij maken met een prachtige jurk, voorafgegaan door een service waar je u tegen zegt.

Daar hoort natuurlijk een website bij. Een goede website, die klanten binnen brengt. Dat begint met goed gevonden worden en de conversie op orde hebben. En dat is precies wat wij dan ook gedaan hebben.

Op de website is direct een afspraak in te plannen. Tevens staat vrijwel de gehele collectie online, zodat bezoekers meteen kunnen zien wat Hartenvrouw Bruidsmode hen te bieden heeft.

Voor het kunnen tonen van de collectie hebben we WooCommerce als catalogus functie gebruikt. De ideale eigenschappen van WooCommerce, zonder dat er de mogelijkheid is om af te rekenen.

KLANT

Hartenvrouw Bruidsmode Almere

OPGELEVERD

Oktober 2018

Wat we hebben uitgevoerd

Webdevelopment / SEO Optimalisatie / Conversie optimalisatie / Installatie en configuratie van vele plugins / Hosting / Domeinnaamregistratie

SOFTWARE

RESULTAAT SEO OPTIMALISATIE

resultaat-seo-hartenvrouwbruidsmode

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
responsive website voor vervoersbedrijfresponsive website voor voedingssupplement