fbpx
responsive wordpress website voor promotie van boek

Legalbizdev

Dirk wild eeen website voor een boek laten maken. Want hij heeft een boek geschreven. Een boek, speciaal voor mensen uit zijn vakgebied. Over business development voor advocaten en notarissen.

Dat verdiende een mooie website! Een plek waar hij uitgebreid over zijn boek kan vertellen en waar bezoekers het boek gelijk kunnen bestellen.

Dat is gelukt. Legalbizdev.nl is een overzichtelijke website geworden waar volop verteld wordt over het boek. En als men het boek wil bestellen, gaat er meteen een mailtje uit. Handig!

KLANT

Kyboko

Wat we hebben uitgevoerd

OPGELEVERD

Juli 2018

SOFTWARE

WordPress

Wat Dirk zelf zei

  • Madoo heeft de website voor de promotie en verkoop van mijn boek gemaakt. Voordat we daarmee aan de slag gingen had ik wel wat twijfels: begrijpen ze wel exact wat ik bedoel en zijn er later geen kostbare verrassingen die niet in de offerte staan? Maar tijdens een gesprek met Danny werden mijn twijfels weg genomen en werd ik overtuigd van de kennis en kunde van Madoo. En het resultaat is daar ook naar: ik heb een website die precies geworden is zoals ik in m’n hoofd had. Na de uitleg van Danny kan ik de website nu helemaal zelf onderhouden. En als ik er echt niet meer uitkom dan kan ik het altijd vragen aan Danny en Amanda. Ik beveel de diensten van Madoo dan ook graag bij anderen aan. De service is goed  en de prijs/kwaliteit verhouding is meer dan redelijk.

    Dirk Heuff
    Dirk Heuff Kyboko
website voor advocaat
Website voor notaris
Boeken website
website voor een jurist laten maken
website om boeken te verkopen laten maken
Gerelateerde projecten
responsive website voor vervoersbedrijf