website-laten-maken-voor-scheidings-mediator

Slimmer Scheiden

Marieke merkte in haar dagelijkse werk als mediator dat haar werk beter kon: efficiënter voor zichzelf en gemakkelijker en vooral goedkoper voor haar cliënten. Daarom heeft zij een online platform ontwikkeld voor stellen die besloten hebben te gaan scheiden en online hun scheiding kunnen voorbereiden.

Door dit op een online platform te doen, kunnen de betrokken partijen dit op hun eigen manier en in hun eigen tijd doen. Zonder steeds gezamenlijk te hoeven afspreken bij de advocaat of mediator, wat ook nog eens enorm veel geld bespaart voor haar cliënten.

Op slimmerscheiden.nl kunnen cliënten toegang krijgen tot de video’s en content die alleen beschikbaar zijn na betaling. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben we middels een plugin WooCommerce gekoppeld aan de content.

KLANT

Zon Familierecht Groep B.V.

OPGELEVERD

Februari 2019

Wat we hebben uitgevoerd

Webdevelopment / SEO Optimalisatie / Conversie optimalisatie / Hosting / Domeinnaamregistratie / Opzetten van een online learning omgeving

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT MARIEKE ZELF ZEGT:

  • In mijn zoektocht naar een webdesigner kwam ik via Google terecht bij Madoo. Hun portefeuille sprak mij aan en ik kreeg een nette offerte in mijn mail. Na mijn akkoord gingen we snel van start en heb ik zeer plezierig samen gewerkt met Danny en Amanda. Het resultaat is een hele mooie website, die helemaal is geworden zoals ik wilde. Het was fijn om met ze samen te werken en het resultaat is erg mooi geworden. Ik laat zelf ook mijn twee andere sites graag door Madoo maken.

    Marieke Zon
    Marieke Zon Slimmer Scheiden
Gerelateerde projecten
website laten maken voor partyverhuur bedrijfWordpress website voor Podologie praktijk