fbpx
Partyverhuur ’t Gooi

Partyverhuur ’t Gooi

Dutch Party Company had meerdere websites, maar beiden waren verouderd en een moest bovendien zeer snel offline gehaald worden. Ze wilden graag de beide websites combineren in 1 nieuwe, professionele website.

En dat is ook wat we voor ze gedaan hebben. Met materialen die ze zelf aangeleverd hebben, hebben wij een webshop gemaakt waar bezoekers direct hun bestelling kunnen plaatsen.

Ze doen dit middels een aanvraag procedure. WooCommerce wordt wel gebruikt, maar er is geen afreken procedure. Na het doen van de aanvraag, neemt het bedrijf zelf contact op met de klant voor verdere persoonlijke afhandeling.

Na de lancering van de website gaan wij nog verder met het optimaliseren van de SEO, zodat deze website goed gevonden gaat worden en de bestellingen moeiteloos binnen blijven komen.

KLANT

Dutch Party Company

OPGELEVERD

Januari 2019

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
website-laten-maken-voor-tattoobedrijfwebsite-laten-maken-voor-scheidings-mediator