fbpx
Webshop Mijn Kadokraam in WordPress met WooCommerce
Webshop Mijn Kadokraam in WordPress met WooCommerce
Webshop Mijn Kadokraam in WordPress met WooCommerce
Webshop Mijn Kadokraam in WordPress met WooCommerce
responsive webshop voor kraam cadeaus met naam

Pixels & Stiksels

Irma d’r bestaande webshop was gemaakt in Magento 1 en zij had voor zichzelf al de keuze gemaakt om over te stappen naar WordPress met WooCommerce voor d’r nieuwe shop. Een goeie keuze, zo bleek.

WooCommerce bood alles wat er nodig was en voor verschillende uitbreidingen hebben we diverse plugins toegevoegd, zoals de tshirtecommerce product designer. Met deze designer kunnen producten gemakkelijk door de bezoeker zelf ontworpen worden.

Daarnaast hebben we de standaard functionaliteiten uitgebreid met een inschrijving voor Mailchimp, een postcode checker in de checkout, een live chat en nog veel meer. Bekijk het zelf maar!

KLANT

Pixels & Stiksels

OPGELEVERD

Januari 2018

Wat we hebben uitgevoerd

Webdevelopment / SEO Optimalisatie / Conversie optimalisatie / Installatie en configuratie van vele plugins / Hosting / Domeinnaam registratie

SOFTWARE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
responsive woocommerce webshop voor online hengelsport winkel