Stapel Boeken webshop in WordPress
Stapel Boeken webshop van Nickyz Bookz
WooCommerce webshop Stapel Boeken
WooCommerce checkout Stapel Boeken

Stapel Boeken

Nicky wilde graag een nieuwe webshop voor de verkoop van de door haar zo geliefde boeken. Op ons advies is Nicky deze website gaan maken in WordPress, met WooCommerce voor de webshop.

Om geld te besparen wilde Nicky de webshop graag zoveel mogelijk zelf bouwen, met alleen onze begeleiding voor de wat technische zaken en de momenten dat ze er zelf niet meer uit kwam. En ook dat kan!

Zo hebben wij Nicky gedurende het proces van de ontwikkeling van de shop geholpen met het oplossen van vragen. Daarnaast hebben we de verzendmethodes en betaalprovider geinstalleerd en het gehele checkout proces gerealiseerd.

KLANT

Nickyz Bookz

Wat we hebben uitgevoerd

Realisatie afreken- en verzendproces | hulp bij ontwikkeling webshop

OPGELEVERD

Juli 2018

WAT NICKY ZELF ZEI:

  • Voordat ik met Danny en Amanda in zee ging had ik wel wat twijfels. Dat kwam door nare ervaringen in het verleden en daardoor het gebrek aan vertrouwen. Het is dan altijd eng om dan met iemand nieuw in zee te gaan. Het is een kostbaar iets om een webwinkel te bouwen cq te onderhouden. Maar na 1 telefoontje met Danny zag ik het weer helemaal zitten, hij is de rustheid zelf. De samenwerking was super. Goede hulp en betaalbaar. Vriendelijk, lief, behulpzaam, duidelijk. Danny & Amanda, blijf a.u.b. zoals jullie zijn, ga niet sleutelen aan perfectie! Want door jullie hulp is eindelijk mijn 2de webwinkel af en begint het klanten te krijgen. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is super: normaal en betaalbaar tarief, goede service! Dikke 10. Al meerdere keren heb ik Madoo aangeraden bij iedereen die het (wel of niet) horen wil. Zie ik een webwinkel die wel wat verbetering kan gebruiken dan schrijf ik ze zelfs aan met Madoo als aanbeveling.

    Nicky Menting Nickyz Bookz
Gerelateerde projecten
responsive woocommerce webshop voor online hengelsport winkelresponsive webshop voor fietsenwinkel