fbpx

Shape Your Body

Mandy is een bevlogen sportinstructrice en had een website nodig om haar diensten te kunnen etaleren en om klanten te gaan werven. Dankzij een persoon in haar omgeving kwam ze bij ons terecht. Een afspraak was zo ingepland, want we zijn beiden gevestigd in Muiderberg.

Na het eerste gesprek was duidelijk hoe we het zouden gaan doen en wat er gedaan moest worden. We hadden besloten de website met behulp van WordPress te gaan maken en Mandy had prachtige foto’s laten maken en ze wist welke input wij nodig hadden. Binnen de kortste keren zat alles in de mail en konden wij van start.

En hoe! Binnen 3 weken hebben we deze website kunnen opleveren. Het was een ontzettend fijne samenwerking, omdat zo duidelijk was wat Mandy’s wensen waren en wat er nodig was. Beiden hadden we ruimte in de agenda’s gemaakt zodat we konden doorpakken.

En met resultaat. De website is prachtig geworden en alles wat Mandy erop wilde hebben staat er ook op: duidelijke informatie, goede foto’s, een inschrijfformulier, een prijzen overzicht en een koppeling met Instagram. En uiteraard een SSL certificaat voor een beveiligde verbinding.

Een project waar we heel heel trots op zijn!

KLANT

Shape Your Body

Wat we hebben uitgevoerd

Webdevelopment / Hosting / Domeinnaam registratie / SSL certificaat

Software

OPGELEVERD

Mei 2018

WAT MANDY ZELF ZEI:

  • Ik was op zoek naar een webdesigner voor het laten maken van een website voor mijn nieuwe bedrijf. Mij werd Madoo aangeraden door een bekende en dus ben ik bij hun gestart in mijn zoektocht en ook daar gebleven. Ik had geen twijfels, was volledig overtuigd van het kunnen van Danny & Amanda. Bovendien was het fijn dat ze ook in Muiderberg gevestigd zijn, lekker dichtbij huis. De samenwerking was ontzettend fijn. Toen ik het lastig vond om een template uit te zoeken voor mijn WordPress website, nam Amanda me aan de hand en hebben we samen een keuze kunnen maken op basis van de wensen die ik had. Dat was ontzettend fijn. Daarnaast heeft Amanda mij ontzettend geholpen, meegedacht, goede adviezen gegeven en zelf teksten voor mijn website aangepast en een heel stuk geschreven. Het resultaat is een prachtige website waar ik ontzettend blij mee ben en met trots laat zien. Toegankelijk voor iedereen binnen mijn doelgroep. Wil jij ook een website laten maken? Dan raad ik je Madoo graag aan!

    Mandy Koffijberg
    Mandy Koffijberg Shape Your Body
Gerelateerde projecten
responsive wordpress website voor verlichtingsspecialistresponsive wordpress website voor restaurant